24-годишната София Ричи отброява дните до сватбата си с годеника

...
24-годишната София Ричи отброява дните до сватбата си с годеника
Коментари Харесай

София Ричи направи вълшебна промяна в живота си преди сватбата с Елиът Грейдж

24-годишната София Ричи отброява дните до сватбата си с годеника Елиът Грейдж и направи една огромна смяна в живота си преди огромния ден.

Дъщерята на Лиънъл Ричи, която прекара две години в християнското учебно заведение " Оукс ", се появи в Инстаграм в понеделник, с цел да разкрие, че е приела юдаизма, каквато е вярата на бъдещия ѝ брачен партньор Елиът. София бе снимана усмихната, до момента в който седи на маса пред свещени текстове, а под фотографията текстът гласи: " Какъв магически ден. Искам да благодаря на кантонера Нейтън Лам, че оказа помощ по пътя ми към юдаизма. Това бе едно от най-великите прекарвания в живота ми!!! "

Междувременно Елиът, към този момент е разказвал за еврейското си образование - даже разкрива, че на бар-мицвата му е свирила известна група.

София за първи път бе обвързвана с музикалния реализатор през януари 2021 година, откакто се раздели със Скот Дисик. Двамата се сгодиха в хотел Four Seasons Hualalai през април 2022 година и споделиха новината, като разгласиха поредност от фотоси в обществените мрежи.

" Завинаги не е задоволително @elliot ", написа София под фотосите. Баща й Лиънъл, който е осъждам в American Idol пък отвори дума за нервите на младежа преди предлагането му, написа изданието " Hello ".

 

 

" Той беше нервна руина, горкият ", сподели Лайънъл пред Access Hollywood. " Мислех, че ще припадне, само че оцеля " и добави: " Обичам Елиът, познавам го от 12-годишен. Това е един от тези моменти, в които не е нужно да ревизирам момчето, знам кой е той. "

Неотдавна двойката отпразнува бъдещата си женитба с другари и семейство, а София носеше булчинска бяла плетена рокля с жартиери от стилния подиум на Chanel Cruise 2022, съчетана с плажни талази и слънчеви очила.

Последната й актуализация в обществените мрежи по отношение на пътуването ѝ към юдаизма евентуално е индикация, че идната ѝ женитба ще бъде еврейска.

И не е единствена. Никола Пелц и Бруклин Бекъм, Саша Барон Коен и Исла Фишър също честваха по този начин своите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР