24 екипажа участваха в рали спринт "Вида", трети и последен

...
24 екипажа участваха в рали спринт "Вида", трети и последен
Коментари Харесай

Мирослав Ангелов отново спечели рали спринт Вида

24 екипажа участваха в рали спринт "Вида ", трети и финален стадий от националния шампионат за 2020 година. Лошото време през днешния ден изненада част от екипажите, още повече че през вчерашния ден, по време на опознователното прекосяване през четирите скоростни прави, във Видинско беше слънчево и относително топло, а настилката суха. В последна сметка поради разнообразни проблеми отпаднаха 6 екипажа, а днешното съревнование дефинира и генералното класиране за годината.
"Радвам се, че надпреварата мина без никакви произшествия, всички се прибираме живи и здрави у дома - това е най-важното. Специални благодарности на Община Видин. Въпреки епидемиологичната конюнктура, значимото е, че надпреварата се организира, тъй като тук се взеха решение и шампионските трофеи ", сподели след ралито ръководителят на АСК "Жико Моторспорт " Видин Иван Иванов, който с неговия навигатор Румен Иванов, приключи на шесто място в генералното класиране с "Хонда Сивик ".
"Благодаря на феновете на това съревнование, които схванаха проблемите на епидемиологичната конюнктура и се съобразиха с решението да го проведем без аудитория. Пожелавам си следващата година да сме още веднъж тук дружно ", добави зам. кметът на Община Видин Борислава Борисова.
Мирослав Ангелов и неговият навигатор Георги Гаджев от "Мегапорт рейсинг Тим " записаха още веднъж победа в рали спринт "Вида ", с което станаха и първенци в генералното класиране за годината. В местността Божурица те бяха най-бързи във всички четири скоростни стадия.
"Състезанието, както постоянно, беше съвършено проведено от "Жико Моторспорт " и домакините. Ние карахме със сликове от самото начало, упяхме да си извлечем поучения, научихме нещо от това съревнование. За нас това беше доста забавно и потребно съревнование ", съобщи Ангелов.
Втори във Видин, на 2:02.6 мин от спечелилите са Антон Титов/Динко Георгиев (Мегапорт). Трети са състезателите на "Автоцар " от Панагюрище Денис Станчовски/Явор Брънков- на 2:11.9 мин от първенците.
С първото и второто място на Ангелов/Гаджев и Титов/Георгиев, тимът на "Мегапорт Рейсинг " завоюва втората поредна клубна купа. Втори е "Старт М Криводол ", на трета позиция останаха домакините от "Жико Моторспорт ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР