24 часа, след като излезе статията, пуснахме преслийз с фактологията

...
24 часа, след като излезе статията, пуснахме преслийз с фактологията
Коментари Харесай

Василев : Не съм живял на Чаталджа, нанасят ми щета по репутацията

24 часа, откакто излезе публикацията, пуснахме преслийз с фактологията и се видя, че няма никаква драма. Не мисля че има скандал. Има опит да се нанесе репутационна вреда, поради което завеждаме дело против господин Чобанов (журналистът от " Бърд " Атанас Чобанов. Това сподели министърът на финансите Асен Василев по Народоосвободителна въстаническа армия във връзка продажбата на парцела на столичната улица " Чаталджа " 3. 

Преди Нова година се говореше за недостига в бюджета, за това, че няма да влезем в Шенген и евроозната, в този момент се отива към жълтия бранш на офанзивата. Този вид бродиране е причина да се занимаваме с жълти истории вместо със съществени въпроси в страната, съобщи Василев.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната "   уточни, че не е живял на този адрес. Той напомни, че е пуснал две прессъобщения по въпроса, които доста ясно са споделили, че от май 2021 година не е притежател на въпросната компания.

Относно информациите на кой била продадена къщата, Василев отговори, че къщата е продадена през брокер.



Относно изказванията, свързани с тол ръководството, Василев напомни, че по европейска инструкция не се ползва Законът за публичните поръчки и добави, че по-важното е, че държавното управление на " Продължаваме промяната " в действителност демонополизира пазара като е пуснало да има и други участници. Ако нещо се е случило, ние по-скоро сме навредили на този бизнес, в сравнение с да му помогнем.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР