24 август ще е изключително интересен и емоционален в София.

...
24 август ще е изключително интересен и емоционален в София.
Коментари Харесай

В четвъртък ще е интересно - уговорен бой, мач на Левски и Денят на Украйна

24 август ще е извънредно забавен и прочувствен в София. Или по-скоро вечерта, която ще е сложна и за организацията от страна на полицията.

В четвъртък е Денят на независимостта на Украйна, а също по този начин и домакинският мач на Левски против немския Айнтрахт Франкфурт в шампионата Лига на конференциите.

" Мати Украйна " и Посолството на Украйна в България стягат шествие и канят всички свои другари в 19:00 ч. пред паметника на Тарас Шевченко - градинката на столичния пл. " Възраждане ", откъдето по-късно ще тръгне шествие към Народния спектакъл.

В същия ден е и срещата сред Левски и Айнтрахт от 20:00 ч. на Националния стадион.

Ултрасите на сините, които неотдавна нападнаха паметника на Съветската войска и ограбиха няколко дами от палатковия лагер, бранещ МОЧА, още веднъж са в бойна подготвеност за нова атака.

Полицията е взела ограничения, само че дали ще стигне ресурсът да се опази реда в София, изключително в късна доба.

Очаква се над 3000 почитатели на един от най-колоритните тимове в Германия да дойдат у нас и да поддържат " орлите " от Франкфурт.

Членове на крайни групировки на двата отбора към този момент са си уговорили проведен пердах 50:50, като към момента се крие мястото и часът на борбата, с цел да не може полицията да осуети конфликта.

Единственото ясно е, че това ще се случи на следващия ден (ако няма светкавична промяна), като най-честите такива боев се случват из дебрите на Витоша, Бонсови поляни или други сходни места към София. 

Един от последните огромни уговорени боеве сред две агитки на равнище евротурнири, беше сред почитатели на ЦСКА и Динамо Москва преди повече от декада, когато съветските ултраси завоюваха.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР