24 август донесе успех на Ванеса Брайънт. В денят, който

...
24 август донесе успех на Ванеса Брайънт. В денят, който
Коментари Харесай

Вдовицата на Коби Брайънт с недотам добро обезщетение

24 август донесе триумф на Ванеса Брайънт. В денят, който се празнува като Ден на Коби Брайънт поради номерата на фланелките, които е носел баскетболиста - 24 и 8, вдовицата му завърши делото, което водеше против полицията и пожарната на Лос Анджелис.

На Ванеса Брайънт бяха присъдени 16 милиона $ обезщетение.

Тя и другият просител Крис Честнър, който загуби брачната половинка си и 13-годишната си щерка в злополуката, която умъртви Коби Брайънт и щерка му Джиана, получиха общо 31 милиона $ обезщетение, присъдено от лосандежелисткия съд.
 Снимка 556460
 

Съдът отсъди, че шерифското ръководство на Лос Андежлис и пожарната работа на града в действителност са разпространявали фотоси на телата на починалите от мястото на самолетната злополука, с което са нанесли съществени прочувствени вреди да околните им.

Полицията е наказана да изплати 10 милиона $ на Ванеса и 9 милиона $ на Крис, до момента в който пожарната би трябвало да заплати обезщетение в размер на 6 милиона $ на всеки от тях.

Адвокатите на Брайът и Честнър са декларирали пред People, че ще обсъдят с клиентите си по-нататъшните си дейности, тъй като не са удовлетворени от отсъденото. Искът на вдовицата на Коби Брайънт беше за обезщетение в размер на 75 милиона $.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР