23-годишният полицай Денислав Борисов, който е бе хванат от своите

...
23-годишният полицай Денислав Борисов, който е бе хванат от своите
Коментари Харесай

Ето го полицая, заловен да првозва мигранти на Тракия

23-годишният служител на реда Денислав Борисов, който е бе заловен от своите сътрудници да транспортира 31 мигранти, бе доведен с белезници в съда в Пловдив преди минути, заяви.

Днес правосъден състав ще гледа настояването на Районна прокуратура-Пловдив за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража, “ по отношение на Борисов.

Припомняме, че младият мъж е работил от 3 години за Специализирани полицейски сили към Столична дирекция на вътрешните работи. Той бил в болничен до 31-ви декември и е трябвало да се завърне на работното си място на 6-ти януари. Рано сутринта на 4-ти януари обаче патрулиращ екип на бранш „ Пътна полиция ” спрял за инспекция подозрителен микробус, който пътува към София. Той бил ръководен от служителя на Министерство на вътрешните работи, облечен със служебната си униформа. Когато сътрудниците му го попитали какво транспортира, той не дал смислени пояснения.

При инспекция в буса са били открити 31 мигранти, а след това те са дали показания, че са платили по 400 лева на човек /4000 лири/ да бъдат извозени в границите на страната. 23-годишният служител на реда е признал, че не за първи път се замесва в схеми с трафик на мигранти. Споделил, че съжалявал за това, само че изплащал заем.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР