23-годишният играч искал да изкара пари от комар, за да

...
23-годишният играч искал да изкара пари от комар, за да
Коментари Харесай

Жестока трагедия разтърси световния спорт! Младеж задлъжня от хазарт преди сватбата си и взе най-страшното решение!

23-годишният състезател желал да изкара пари от комар, с цел да се лекува

23-годишният състезател на съветския волейболен клуб на Московския държавен технически университет (МГТУ) " Бауман " Никита Марченко е открит мъртъв след рухване от десетия етаж. В съветските медии циркулира предсмъртно писмо, чието авторство се приписва на Марченко.

В него се споделя, че младежът е заседнал в задължения преди сватбата си и не намира различен излаз. Новината бе доказана и от капитана само че волейболния МГТУ Александър Садаков: " Да, по този начин е, само че не съм осведомен с детайлностите какви са аргументите. " По-късно се появи и известие в групата " Студенческий волейбол ": " От през вчерашния ден го няма Никита Марченко.



Надежден другар, правилен приятел и просто добър човек. Беше на 23 години... Много е необичайно и ужасно, когато хората си отиват в самия подем на силите си. Светла ти памет, Никита... " Според осведомени предсмъртната бележка е била открита в телефона на волейболиста. От нея излиза наяве, че всичко е почнало след успеха на футболните национали на Русия против Испания в 1/8-финала на международното.

Тогава Марченко се напил, пушил и трева, спънал се и си навехнал глезена. Контузията се оказала по-тежка от предстоящото, лекуването се проточило и волейболистът решил да припечелва със залагания на разнообразни спортни надпревари, само че не и на своя тим, тъй като знаел, че това ще му докара огромни неприятности.

Така последователно похарчил всичките си спестявания, в това число отделеното за идната женитба. Започнал да взема заеми с вяра да се измъкне, само че единствено задлъжнявал повече. Тогава Марченко решил, че няма смисъл да се бори повече. В писмото той се оплаква, че клубът не му е плащал заплата дълго време и му дължи над 1 млн. рубли, а тези пари биха решили проблемите му. Волейболният тим на МТГУ " Бауман " играе в съветската Вусша лига " А ", което е второто ниво в страната. / .blitz.bg/sport

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР