23-годишният хърватски футболист Марин Чачич загуби живота си след три

...
23-годишният хърватски футболист Марин Чачич загуби живота си след три
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ: 23-годишен футболист почина, след като припадна по време на тренировка

23-годишният хърватски футболист Марин Чачич загуби живота си след три дни в кома, като преди този момент припадна на терена по време на с тима си Наказателен кодекс Нехай Сини, оповестиха медиите в страната, оповестява “Гонг”.

От клуба обясниха, че незабавно откакто момчето е колабирало, лекарите са реагирали оптимално бързо и вярно. Колата на Спешна помощ е пристигнала за минути на стадиона, след което Марин Чачич е откаран в най-близката оборудвана за задачата болница. Там лекарите са открили прекъсване на сърдечната активност по време на тренировката.
свързани новини5886на 04.06.202130184на 16.08.2020
След това той беше подложен в коматозно положение, до момента в който лекарите се бореха неуморно, с цел да спасят живота му. Въпреки напъните им, младият мъж беше разгласен за мъртъв на 23 декември късно вечерта. През всичките три дни градчето Сини, което се намира на 25 километра североизточно от Сплит в района Далмация, изпращаше окуражаващи послания за него и за фамилията му.

Роден в Госпич през 1998-а година, младият мъж е младеж на Риека и е разгласен за един от топ-талантите в детска и юношеска възраст. На 17 стартира да играе мъжки футбол в Нехай Сини, следва една година в италианската Серия Д, след което на 19 подписва с третодивизионния Тръне Загреб. Следва една година в Йединство (Бихач) от Босна и Херцеговина, а по-късно се връща в Нехай.

В медицинския му картон не е намерено нищо притеснително във връзка сърдечната му активност, а също по този начин фактът, че е сменил толкоз доста тимове можеше да даде индикации на някой от лекарите за проблем.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР