23-годишната Михаела К. е закарана снощи в благоевградската болница след

...
23-годишната Михаела К. е закарана снощи в благоевградската болница след
Коментари Харесай

23-годишната Михаела си купи закуска и се настани в хотел в благоевградския квартал "Орлова чука", но после стана страшно

23-годишната Михаела К. е закарана нощес в благоевградската болница след опит за самоубийство. След претърпяна персонална драма девойката евентуално е изпаднала в меланхолия и изпила един блистер диазепам. Момичето е докарано от кола за спешна помощ, която била извикана на адрес дребен частен хотел в квартал „ Орлова чука “.


Според продавачка на магазина в постройката, преди да се настани в хотелската стая, Михаела си купила отсам закуска и поискала да й я стоплят. Била сама. После се качила в стаята, а личният състав на комплекса схванал, че нещо се е случило, чак откакто на улицата начело спрели полицейска кола и кола за спешна помощ.

Най-вероятно момичето единствено е потърсило незабавна помощ, допусна дамата зад щанда.

Любопитно е, че по-рано същия ден Михаела потърсила незабавните медици с обяснението, че й е неприятно. Когато екипът отишъл на посочения адрес на ул. „ Броди “ в кв. „ Струмско “, девойката обаче отказала да напусне жилището и ги отпратила.

При идването на незабавния екип в хотела също отказала да бъде отведена в болница, държала се нападателно, по тази причина е извикана полиция.

Полицаите са я придружили и в Спешния център, с цел да спомагат на лекарите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: struma.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР