23-годишната манекенка и актриса Айрланд Болдуин не се стеснява от

...
23-годишната манекенка и актриса Айрланд Болдуин не се стеснява от
Коментари Харесай

Дъщерята на Алек Болдуин се опъна на баща си и публикува СНИМКА топлес

23-годишната манекенка и актриса Айрланд Болдуин не се стеснява от проявлението на тялото си. И този път не беше изключение.

Момичето има към 540 хиляди почитатели в Instagram, а измежду клиентите й са Джиджи Хадид, Кендъл Дженър и обичания й Бийбър. Айрланд постоянно демонстрира откровени фотоси в обществената мрежа.



Този път тя реши да разгласява фотография, на която е топлес, на която театралничи, седнала на дивана в ефектна поза и прикривайки голите си гърди с ръка. Аирланд носи кадифени панталони, а русата й коса се спуска по голия тил. И моделката не можа да избяга от сравнението с ефектната си майка. Много почитатели са отбелязали, че наподобяват доста сходни. Някои обаче написаха, че щерка й към момента не може да победи майка си.

Изглежда, че Айрланд към този момент е имала огромен шанс от раждането си - тя е родена в фамилията на носителката на „ Оскар “, хубавицата Ким Бесинджър и известния артист Алек Болдуин. Въпреки това е имала някои проблеми с родителите й: тя бе в нескончаем спор с татко си, а предходната година той остави неудовлетворен коментар под голата й фотография. Момичето също страдаше от хранителни разстройства, в това число анорексия, отбелязва People.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР