23-годишната Дейзи Колман се е самоубила във вторник вечерта, след

...
23-годишната Дейзи Колман се е самоубила във вторник вечерта, след
Коментари Харесай

23-годишна се самоуби заради травма отпреди осем години

23-годишната Дейзи Колман се е самоубила във вторник вечерта, откакто по този начин и не е съумяла да преодолее контузия, претърпяла едвам на 14-годишна възраст, оповестиха медиите в Съединени американски щати.

По това време, до момента в който е била на празненство у свои другари в щата Мисури, момичето е било изнасилено и от този миг нататък стартира тежкият ѝ път на психическо възобновяване, който за жал завършва злощастно за младото момиче.

Самата Колман става известна през 2016 година, когато в Съединени американски щати бива излъчена поредност от документални филми, отдадени на девойки и дами, станали жертви на полово принуждение. В тях те приказват какво са претърпяли в оня миг и по какъв начин може да се възвърне човек след сходно действие.

Близък другар на Брад Пит умъртви жена си и се самоуби

Във въпросната серия, в която взе участие Колман, майка ѝ споделя по какъв начин намерила щерка си в безсъзнание в градината, изоставена там от насилника ѝ – 17-годишния Матю Барнет. Момчето я насилило да пие, до момента в който най-после не припаднала. Полицията задържа Барнет и го разпитва, само че по-късно го освобождава заради липса на задоволително доказателства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР