23-годишната Бернарда – дъщерята на актрисата Лара Златарева и известния

...
23-годишната Бернарда – дъщерята на актрисата Лара Златарева и известния
Коментари Харесай

Дъщерята на Кака Лара вдигна щура сватба, омъжи се за голямата си любов

23-годишната Бернарда – дъщерята на актрисата Лара Златарева и известния публицист Владо Береану – се омъжи за своя сътрудник Сотир Мелев.

Младоженците са измежду най-младите очаквания на родния спектакъл, а в този момент си споделиха " да " на дребна гала, на която участвали единствено най-близките. Най-радостна била 10-годишната Вая, по-малката щерка на Кака Лара, която е от връзката ѝ с Веселин Сивков. Тийнейджърката, която към този момент се разписа в киното - тя взе участие в " Отдел Издирване ", ще е основната шаферка и на огромния ваучър през август на родното Черноморие. 

" Просех си да ми предложи. Бях се фиксирала, че това би трябвало да се случи, само че пък в действителност Сотир съумя да издебне миг, когато да го направи. Преди Сотир не съм имала сериозна връзка. При нас нещата станаха доста бързо ", сподели в студиото на " Събуди се " Бернарда Береану.

Виж още: Прави ли завой към поп-фолка Гери-Никол? Певицата се закани за още по-голяма изненада 

   

  " Тя очакваше да подхваща тази стъпка на 20.02.2020 година, тъй като ставаше и на 22. Нямаше по какъв начин да го направя тогава. Реших се на тази стъпка година по-късно ", описа Сотир.

" Не се бях замисляла, че към този момент съм тъща. Семейството и бракът са нещо доста значимо – освен поради проблемите, които стартират още със записването в детската градина, в случай че родителите му нямат автограф ", добави Кака Лара. И тя, и шурей ѝ шеговито се оплакаха, че Бенджи, както я назовават приятелите, постоянно държи на конкретиката и статистиката в дневния ред – желае да има ясни планове и изрично избрани дати за всяко събитие. 

Виж още: Танци и трендове: Какви TikTok провокации насочат българските артисти?

   

Изображение: https://www.facebook.com/bernarda.bereanu 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР