23-годишната бъдеща адвокатка Кара Мунд спечели конкурса Мис САЩ, след

...
23-годишната бъдеща адвокатка Кара Мунд спечели конкурса Мис САЩ, след
Коментари Харесай

Новата Мис САЩ спечели конкурса след като изсипа критики по Тръмп

23-годишната бъдеща адвокатка Кара Мунд завоюва състезанието Мис Съединени американски щати, откакто на финала разкритикува президента Доналд Тръмп за решението му да изтегли страната от Парижкото съглашение за климата.

Мунд е носителка на купата Мис Северна Каролина и е приключила университета Браун - едно от влиятелните висши учебни заведения от Бръшляновата лига. Приета е да продължи образованието си в юридически лицей.

Финалът на състезанието се организира в Атлантик сити, Ню Джърси. В кръга за демонстриране на гениите на участничките, Мис Северна Каролина 2017 танцува на парче на Майкъл Джексън по лична хореография. Във финалния стадий участничките отговаряха на въпроси на журито. Тогава Мунд бе запитана какво мисли за отдръпването на Съединени американски щати от Парижкото съглашение. Отговаряйки, тя не се поколеба да разкритикува президента Тръмп.

" Това бе неприятно решение. Има доказателства, че климатът се трансформира ", отсече участничката. Според нея родината й би трябвало да взе участие във вземането на решения по този проблем.

След състезанието тя разяснява пред публицисти, че въпреки да стои зад думите си по отношение на климата, въпреки всичко поддържа Доналд Тръмп като президент.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР