23-годишен варненец е задържан малко преди село Константиново след гонка

...
23-годишен варненец е задържан малко преди село Константиново след гонка
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 27 януари

23-годишен варненец е арестуван малко преди село Константиново след гонка с полицията. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна. Мъжът е с отнета брошура за шофиране под въздействието на опиати.

До 12 февруари, понеделник, Община Варна приема документи от сдружения на притежателите на здания, регистрирани по Закона за ръководство на етажната благосъстоятелност (ЗУЕС), които желаят да вземат участие във втория стадий от програмата „ Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд - Етап II “. Програмата се финансира по Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ).

Капиталовата стратегия на Общината от бюджет 2024 година възлиза на 205,06 млн. лева От тях 160,04 млн. лева са обезпечени от общинския бюджет, а останалите 45,01 млн. лева са обезпечени от Европейски стратегии и планове. Предвидили сме реалистична стратегия, като главните акценти са в областта на образованието, сподели по време на публичното разискване на бюджета в четвъртък вечерта заместник-кметът по бюджет и финанси Христо Рафаилов.

Писателят Васил Гинев показа пред заместник-кмета по обучение и просвета Павел Попов концепцията си да се издигне монумент на популярния Вълчан челник във Варна. Историческата персона заслужава респект в града, тъй като е живял във варненския район, има забележителен принос към историята, съдействал е за образованието на братята Евлоги и Христо Георгиеви, финансирали построяването на Софийския университет, взел участие в четири войни и пет въстания, описа Гинев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР