23-годишен мъж, разпространявал дрога на територията на ж.к. Люлин“, е

...
23-годишен мъж, разпространявал дрога на територията на ж.к. Люлин“, е
Коментари Харесай

Задържан е 23-годишен, разпространявал наркотици в ж.к. „Люлин“

23-годишен мъж , разпространявал дрога на територията на ж.к. „ Люлин “ , е бил задържан от столичните служители на реда. Задържането е било осъществено по време на спецакция на криминалисти от Девето районно ръководство за противопоставяне на закононарушения, свързани с опиатите, извършена на 16 март.

По време на претършуване в жилището на младия мъж е бил открит близо кг разнообразни наркотични субстанции – голям брой пликчета с растителна маса, таблетки, два типа бели субстанции – кристалообразно и твърдо, електронни везни, предупредителен и въздушен револвери, тетрадки със мемоари и сума пари.

Резултатът от направената експертна информация посочил, че конфискуваната дрога е 381.31 грама коноп, 336.22 грама амфетамин, 97.66 грама хероин, 47.94 грама кокаин, 8.57 грама МDМА и 17 таблетки.

След отчет на събраните материали по формираното досъдебно произвеждане в Софийска градска прокуратура, арестуваният е притеглен като обвинен по чл.354 а от Наказателния кодекс и му е била наложена мярка „ задържане под стража “ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР