22-ра вливка на хиалурон в устните си подари за ЧНГ

...
22-ра вливка на хиалурон в устните си подари за ЧНГ
Коментари Харесай

Българското Барби си направи 22-ра операция на устните

 22-ра вливка на хиалурон в устните си подари за ЧНГ българското Барби. Гордата притежателка на най-големи устни в света Андреа Иванова ги уплътни още повече в навечерието на Нова година и по този метод изпраща уместно отиващата си 2020-а.

" През зимата чувството е по-некомфортно, защото поради студа устните се напукват само че всеки ден ги мажа с еликсир и крем и нямам проблеми. Много хора се майтапят, че по този начин се пръскат толкоз доста пари за съвършени големи устни, а пък най-после ги закриваш с маска срещу вируса и не можеш да ги покажеш. Но какво да се прави, рестрикциите са за всички ", показа пред  " “ русокосата бургазлийка.

През 2021-ва година Андреа възнамерява пътешестване до Съединени американски щати. Продуцентите на едно от най-известните шоупредавания зад Океана коткат русокоската за присъединяване в него с добра оферта -  хонорар от 1000 $ и покриване на всички разноски по превоз, престой за уговорката око седмица в Лос Анджелис.

Заедно с професионалните предложения не  стихват и персонални оферти за пари и срещи онлайн. За Барбито те са безусловно всекидневни.

" Никога не съм се възползвал от неприлични оферти. Нямам и гадже сега, свободна съм. Но ще забележим какво ме чака през новата година ", зарадва мъжката публика русокоската и добави, че слагането на силикон и притежаването на най-големия бюст у нас също е заложен в проект 2021 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР