22-годишният принц Николай от Дания изглежда наистина очарователно в розовото

...
22-годишният принц Николай от Дания изглежда наистина очарователно в розовото
Коментари Харесай

Датски принц блести като модел на корицата на Vogue

22-годишният принц Николай от Дания наподобява в действителност очарователно в розовото си сако на Dior на корицата на Vogue Scandinavia, до момента в който кралските почитатели разясняват „ красивия “ и „ замайващ “ модел.

Внукът на датската кралица Маргрете II и наследник на принц Йоахим наподобява супер изискано. За фотосесията си за корицата Николай е в розово сако и панталон на Dior, позирайки измежду пъстри цветя.

Феновете побързаха да разясняват фотографията, като дефинираха кралската персона - която е работила като модел за Dior и Burberry, преди да отиде в бизнес учебно заведение, като "красив " и "емблематичен ".

Принцът се появява на корицата на Vogue Scandinavia за броя от февруари-март. Младежът очарова света на модата откакто на 18 години подписва контракт със Scoop Models в Дания. Графът на Монпезат направи своя дебют като модел по време на шоуто на Burberry есен-зима 2018. Тогава той мина по котешката пътечка дружно с Кара Делевин, а от първия ред го гледаха Кейт Мос, Наоми Кембъл, Мишел Докъри, Наоми Уотс, Зендая и Идрис Елба.

В диалог за списанието принцът споделя, че животът му в кралския двор го е подготвил ненапълно за стилния подиум: „ Свикнал съм с пресата и камерите... да бъда обществена персона през целия си живот. “

В момента Николай учи в Бизнес учебното заведение в Копенхаген, само че има изнесен учебен срок в Париж. Признава, че прическата му е дело на личната му майка.

Чаровникът споделя още, че фамилията му не е било срещу работата му като модел. "Никой не беше срещу " и прибавя, че родителите му са "най-големите му почитатели ".

Като седми по ред правоприемник за датския престол, той няма приходи от короната. Няма и задължения към обществото. Животът му може да протече по този начин, както самичък реши.

Майката на Николай - Александра, графиня на Фредериксборг, се развежда с татко му - Йоахим през 2004 година след девет години брак. Двойката има още едно общо дете, 19-годишният принц Феликс.

Йоахим се дами за втората си брачна половинка - принцеса Мари през 2008 година и има още две деца: 12-годишният Хенрик и 10-годишната Атина.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР