22-годишна участничка в конкурс за красота загина при нелеп инцидент

...
22-годишна участничка в конкурс за красота загина при нелеп инцидент
Коментари Харесай

Трагедия: Ослепителна красавица от Мис Франция бе премазана от трактор

22-годишна участничка в конкурс за хубост почина при безразсъден случай във френския департамент Лоар. Морган Ролан, приключила на второ място в конкуренцията „ Мис Лоар 2017 ”, е била прегазена от трактор по време на разходка, написа Блиц.

``
реклама  

Инцидентът е станал предишния петък, оповестява „ Дейли мейл ”. Морган карала колело със собствен другар, когато ненадейно на пътя им се появил автомобил. В опит да избегнат конфликта с колата, Ролан внезапно завила и попаднала под преминаващия наоколо трактор. Колелото на хубавицата се озовало сред машината и ремаркето й, цялостно с дървени трупи.

Младата жена е издъхнала на място.

Първи на мястото на произшествието пристигнали чиновници на локалната пожарна. Те са открили, че момичето е мъртво. Въпреки това хубавицата е качена на хеликоптер и откарана в болница, където са установили гибелта й.

Приятелят й, както и водача на трактора, не са потърпевши. Заради шока от случилото се, им е оказана здравна помощ.

Модните среди са в потрес от случилото се.

" Когато ориста открадне живота на една млада 22-годишна жена, можем единствено да сме смутени от тази покруса ", написа в обществената мрежа Силви Телие, общоприет управител на състезанието " Мис Франция ".

" Приятно пътешестване към земята на агнелите, красива Морган. Искрени съболезнования на родителите, приятеля и фамилията й ", прибавя тя.

От локалната пожарна, където хубавицата е била доброволка, също й отдадоха респект. Пожарникари от цяла Франция се причислиха към тях, разяснявайки поста им в Туитър. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР