21 януари се смята за най-потискащия ден в годината. Изследователи

...
21 януари се смята за най-потискащия ден в годината. Изследователи
Коментари Харесай

21 януари е най-потискащият ден в годината

21 януари се счита за най-потискащия ден в годината. Изследователи от университета на Кардиф даже са извели уравнение, основано върху индикатори като неприятното време, финансови отговорности, отричане от новогодишни решения, липса на мотивация, нужда да се подхващат дейности, което потвърждава за какво точно този ден е най-депресиращият в годината.

За справяне с мрачното въодушевление интернационалните специалисти поучават какво да вършим, с цел да подобрим настроението си, написа в. " Дейли мирър ". Добре е да почистваме съзнанието си, започвайки деня със профилирани приложения за медитация. Хубаво е да бъдем положителни. Случайните прояви на добрина, даже и да са дребни, карат освен хората, към които са ориентирани, само че и самите нас да се усещаме по-позитивно.
Учени откриха за какво депресията се отразява друго на мъжете и дамите В бъдеще методите за битка с депресията ще би трябвало да регистрират разликата в пола на пациентите
Друга рекомендация е да се опитаме да стоим настрани от обществените мрежи, защото съществува възможност нечия обява да ни накара да се почувстваме още по-зле. Препоръчително е да не мрънкаме в службата. Колкото и да е неприятно на работа, няма да стане по-добре като се оплакваме. Хората по природа са склонни да се вторачват в неприятното, само че би трябвало да се постараем да възприемаме януари не като тъмен и тягостен месец, а като време за ново начало.
Психологът Магдалена Ангелова за депресията и това по какъв начин да преборим демоните си Ако мъчно срещаме човек, който да ни пасва, това значи, че мъчно сме срещнали себе си, сподели тя пред bTV
Друг съвет е да намерим време да се събираме с околните и приятелите си, защото общественото другарство е значимо за положителното ни въодушевление. Дори и да ни липсва ненаситност да се събираме с хора, би трябвало да си напомним, че обществената изолираност може да докара до меланхолия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР