21-годишната студентка Решам Хан винаги е била харесвана от мъжете.

...
21-годишната студентка Решам Хан винаги е била харесвана от мъжете.
Коментари Харесай

Модел била залята с киселина, но станала още по-красива след операцията

21-годишната студентка Решам Хан постоянно е била харесвана от мъжете. Ето за какво, като се изключи че учи в Художествената академия, момичето от време на време работи като модел. И както полицията по-късно предположила, такова извънредно възмездие е могло да бъде устроено на индийката от отритнат почитател.

На рождения си ден Решам Хан и братовчед й Джамил Муктар карали към ресторант, когато мъж изтичал до колата им на кръстовище и пръснал лицето на момичето със сярна киселина. И светът помръкнал.

През първия месец Решам не виждала и изпитвала пъклен болки от докосването на лицето си. Не по-малко мъчително момичето осъзнало обстоятелството, че е изгубила хубостта си вечно.

Лекарите открили, че белезите по лицето на момичето ще бъдат доста сложни за унищожаване и очевидно ще би трябвало да се помири с обстоятелството, че външният й тип в никакъв случай няма да бъде същият, оповестява Telegraph.

 индийски-модел

Решам споделила с клиентите си, че се опасява да излезе даже до най-близкия магазин.

„ Твърде ужасно е да гледаш света. Прекалено се опасявам от възгледите на хората, които ще ми извърнат внимание. Животът ми спря – замръзнах от боязън “, написала тя в акаунта си.

Изминали обаче четири месеца и с помощта на напъните на лекарите и няколко пластични интервенции лицето на Решам било възобновено. Освен това, съгласно нейни другари, тя даже станала по-красива от преди.

По-късно тя споделила с клиентите си в Instagram фотография на „ новото “ си лице. „ Всички сте ме виждали в най-лошото ми положение, тъй че позволете ми да ви покажа себе си, когато наподобявам добре “, споделило момичето на своите почитатели.

 модел-киселина

Трябва да се означи, че приятелите доста помогнали на ранената хубавица. Те организирали благотворителна акция за набиране на средства в интернет и за доста малко време събраха 9 хиляди паунда за момичето. С тези пари Решам си направила няколко пластични интервенции.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР