21-годишната Лора Мунди от Лийдс, Англия, толкова много искала да

...
21-годишната Лора Мунди от Лийдс, Англия, толкова много искала да
Коментари Харесай

Няма да повярвате на тази новина за красавица и сайт за запознанства СНИМКИ

21-годишната Лора Мунди от Лийдс, Англия, толкоз доста желала да си откри другар, че си изтеглила приложението за срещи в интернет и даже платила за премиум пакета.

Но вместо да срещне принца на своя живот, момичето се сблъскало с куп проблеми.

Британската описа, че се е въодушевила от образеца на своите другари, които сполучливо намерили положителни сътрудници в обществените мрежи. Тя си направила акаунт, добавила си фотоси и тук, по думите ѝ, тя била засипана от дъжд от известия от потребителите.


Момчетата ѝ писали, че тя "е прекомерно хубава, с цел да е същински нейният профил ". Те считали, че момичето зад профила употребява не свои лични фотоси, а на някоя моделка.

Скоро по-късно брюнетката изобщо не могла даже да влезе в приложението, тъй като профилът ѝ бил блокиран "за нарушение на разпоредбите за потребление ", написа в. "Дейли Мейл ".


"Често ми пишеха, че съм подправена, първо не обръщах внимание Но колкото повече сходни известия получавах, толкоз повече това ме дразнеше ", споделя Лора Мунди.


Когато момичето се пробвало да се свърже със службата за поддръжка, с цел да си възвърне профила, то не получило никакъв отговор.

Тогава то пробвало да си направи нов профил, само че със същия номер и нищо не се получило.

"Просто избеснях. Сега всички се срещат едни с други с помощта на тези приложения в обществените мрежи. "Тиндър " по този начин и не ми изясни нищо, а когато се пробвах да основа нов профил с моя номер, на мен ми дадоха да схвана, че са ме забранили вечно ", оплаква се Лора.

При това Лора декларира, че "Тиндър " не е първата платформа, където я считат за прекомерно красива, а профилът ѝ за подправен.

Момичето към този момент се е лишило от профил в Инстаграм.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР