21-годишна туркиня постави нов рекорд, като изяде 315 шиш кебапа

...
21-годишна туркиня постави нов рекорд, като изяде 315 шиш кебапа
Коментари Харесай

Кльощава туркиня изяде 315 шиш кебапа

21-годишна туркиня сложи нов връх, като изяде 315 шиш кебапа за 46 минути в ресторант в Анталия, написа блиц.бг. 40-килограмовата студентка Черен Йълмаз победи стотици противници и завоюва конкуренцията по ядене на обичайния за турската скара деликатес. Състезанието беше проведено от локален ресторант. За да „ прокарва “ шиш кебапа, който се прави от месо или кайма, набучена на шишчета, Черен хапнала самун, една купа салата и изпила две чаши айрян. Наградата, която получила младата и ящна туркиня, е 5000 турски лири, електромотоциклет и правото гратис да хапва в ресторанта шест месеца.

„ Когато изядох 315-ия шиш кебап, краката ми започнаха да треперят и стопирах. Сега съм добре “, сподели победителката пред кореспонденти. Според пресмятания тя е съумяла да погълне към три кг месо за няма и един час.

Йълмаз е „ остаряла пушка “ в този тип съревнования. В края на юли съумя да погълне 255 шиш кебапа за 23 минути. Но реши да се включи и в конкуренцията на 6 ноември, тъй като предходният й връх беше строшен от някогашния герой Осман Аксьол, който погълна 301 шиш кебапа. При предходната си победа младата туркиня завоюва смарт телефон, 5500 лири и правото да се храни в ресторанта без пари пет месеца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР