21-годишна бургазлийка, 44-годишен мъж от Харманлийско и 59-годишен софиянец са

...
21-годишна бургазлийка, 44-годишен мъж от Харманлийско и 59-годишен софиянец са
Коментари Харесай

Трима са задържаните след бруталната гонка по улиците на Бургас

21-годишна бургазлийка, 44-годишен мъж от Харманлийско и 59-годишен софиянец са в ареста

Общо трима са арестуваните след гонката в Бургас, оповестиха от полицията. Първончалната информация, че двама са нахлули в частен парцел край Небостъргача в жк „ Меден рудник ”, с цел да крадат и по-късно са задържани, се удостовери, само че в ОДМВР-Бургас има задържан и съизвършител – жена на възраст 21 години.

Триото пробвали да оберат апартамент в изоставения и необработен Небостъргач, който от 2009 година до момента стои незавършен. Те съумели да се изкачат до 9-ия етаж и да нахлуят в жилището, откъдето взели сумите от 4500 евро, 600 лева и към 300 турски лири, както и златни украшения. По пътя надолу обаче били посрещнати от служители на реда.

Както Флагман заяви единият от причинителите – 59-годишен софиянец с криимнално минало, съумял да се измъкне. Качил се е на автомобил с немска регистрация и е опитал да избяга, след което почнала гонката. Останалите двама – 21-годишната бургазлийка, както и 44-годишен престъпно проявен мъж от харманлийското село Поляново, били арестувани на място.

Вследствие на гонката, която по знамение приключи без потърпевши, са нанесени материални вреди по общо 4 автомобила, два от които полицейски. При задържането на водача, той е тестван за алкохол и опиати, като пробите му са негативни.

Констатирано е, че в жилището в к-с “меден рудник ” е Проникнато, посредством разтрошаване на патрона с отверка. Откраднати са 4500 евро, 500-600 лв., 300 турски лири, златни украшения.
Процесуално-следствените дейности по случая не престават и все още.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР