21-годишен мъж с български произход намушка и рани сериозно двама

...
21-годишен мъж с български произход намушка и рани сериозно двама
Коментари Харесай

Нападателят, ранил деца в Германия, спал с нож и чук под възглавницата

21-годишен мъж с български генезис намушка и рани съществено двама възпитаници в немския град Дуисбург, до момента в който се прибират към у дома. След случая децата се върнали в учебното заведение и потърсили помощ, а преподавател се обадил на 911.

По информация на немското издание „ Фокус “ нападателят излязъл от жилището на татко си, „ въоръжен “ с чук и нож. По пътя срещнал деветгодишното момиче и десетгодишният ѝ братовчед. И двамата са с румънски генезис, предава бТВ. 

Младият мъж първо нападнал с ножа и чука си момичето. Нанесъл удар във врата му и го наранил тежко. След това той се обърнал и насочил ножа против момчето. То обезверено се опитвало да отбрани главата си с ръце. Въпреки това получило порезни и прободни рани, разяснява изданието, базирайки се на информация от проверяващите.

Бащата на насилника бил индивидът, който съумял да спре сина си. Той освободил жертвата си едвам когато се намесил 69-годишният му татко. Възрастният мъж дръпнал сина си от детето и му взел чука и ножа. Бащата задържал сина си до идването на полицията.

“До преди месец той живееше с майка си, само че създаваше единствено проблеми. Тогава полицията го докара при мен “, споделя бащата на нападателя пред “Билд “. В рамките на този месец 21-годишният мъж не напускал нито един път жилището, преди да извърши нападението.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР