21,5-инчовият iMac на Apple от нисък клас изглежда е в

...
21,5-инчовият iMac на Apple от нисък клас изглежда е в
Коментари Харесай

Apple може би подготвя нова гама iMac

21,5-инчовият iMac на Apple от невисок клас наподобява е в дефицит в магазините на Apple и в онлайн магазина на компанията в Съединени американски щати. Недостигът може да е намек за идна смяна в гамата на iMac единствено няколко дни преди Apple да бъде хазаин на специфичното събитие за показване на нови артикули, което е възнамерявала и насрочила за 20 април.

По-конкретно, най-евтиният 1080p iMac (останалите 21,5-инчови модели имат 4К дисплеи) към този момент стартира да се изчерпва или да не се зарежда в магазините на компанията, което всекидневно е симптом за ниско предложение от страна на компанията. И защото няма сведения да има дефицит на съставни елементи за произвеждане или други усложнения, които да лимитират количествата, вероятно става въпрос за следено преустановяване на предлагането на актуалната серия на пазара, с цел да може последния да бъде квалифициран за новата гама.

Междувременно по-скъпият 27-инчов iMac се доставя в границите на естествените количества и е разполагаем в множеството магазини без усложнения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР