2024-а се оказа повратна за семейството на принц Фредерик и

...
2024-а се оказа повратна за семейството на принц Фредерик и
Коментари Харесай

16-годишната принцеса, която предизвика фурор

2024-а се оказа повратна за фамилията на принц Фредерик и принцеса Мери. Датският престолонаследник и брачната половинка му ненадейно се оказаха крал и кралица след абдикацията на майка му кралица Маргрете.
 Крал Фредерик и новият му автограф като сегашен монарх на Дания
Новият крал на Дания към този момент стартира с измененията

Семо 10 дни след възкачването на престола

Смяната се отрази и на децата им. Най-големият им наследник, който е на 18, към този момент е престолонаследник. А вниманието към останалите три деца на Фредерик и Мери се усилва, даже прекомерно...

Това демонстрира информацията, че учебното заведение на 16-годишната принцеса Изабела ненадейно се радва на интензивен интерес и поръчки за опознавателна обиколка. Гимназията Йорегард се намира в Копенхаген, а Изабела стартира да учи там от август 2023 година
 Снимка 652411

Още преди този момент Йорегард е измежду известните учебни заведения в датската столица, само че след постъпването на огромната щерка на крал Фредерик там ситуацията е съвсем отвън надзор. През януари поръчките за опознавателен ден в гимназията са толкоз доста, че учебното заведение се е принудило да разгласи и спомагателни дни през февруари.

По време на сходни дни, посетителите имат право да участват на някои от часовете, да обядват в учебния стол с останалите възпитаници, както и да обиколят кампуса с гид.
 Защо кралица Мери показа фотография с татко си на рождения си ден
Има ли прикрит смисъл в фотографията, която кралица Мери показа

Днес датската кралица навършва 52 години

Бащата на принцеса Изабела - актуалният крал Фредерик, както и по-малкият му брат принц Йоаким също са приключили гимназията Йорегард, прецизира Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР