2023 ще остане като една доста добра година в историята

...
2023 ще остане като една доста добра година в историята
Коментари Харесай

Очаквано: Starfield с най-силната премиера в историята на Bethesda

2023 ще остане като една много добра година в историята на гейминга. Почитателите на Diablo получиха нова игра от поредицата, System Shock направи завръщането си, Hogwarts Legacy впечатли всички почитатели на света на „ Хари Потър “. Предстои да забележим нов Spider-Man и допълнението за Cyberpunk 2077, нов Assasin’s Creed, както и прераждането на Lords of The Fallen, нов Alan Wake, CoD: Modern Warfare 3. Но всички тези дни приказват за една и единствено една игра: Starfield.

След шест години на разработка, Bethesda разгласява първото си автентично заглавие за последния четвърт век. С заричане за „ връщане към корените на Bethesda “ и неуспеха на последния Fallout, мнозина чакаха с неспокойствие какво са приготвили от студиото. При цялото това неспокойствие и надъхване за Starfield нямаше по какъв начин, несъмнено, играта да оправдае упованията на всички и занапред ще се отсъди дали определението, което ѝ лепнаха още преди премиерата ѝ за „ Fallout в Космоса “, ще се оправдае. Това, което е несъмнено обаче е, че Starfield ще се трансформира във финансов триумф за Microsoft и Bethesda. Освен това към този момент е реализирано и първото огромно достижение на играта: Starfield е с най-успешния старт за игра на студиото. Това беше обявено от Bethesda в „ X “.

„ Считано към тази заран (публикацията е от през вчерашния ден – б.а.), Starfield към този момент мина границата от шест милиона играча, като по този метод това се трансформира в най-голямата премиера за игра на Bethesda за всички времена “, написаха Bethesda в „ Х “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР