2023 ще е 11-ят сезон на Люис Хамилтън като пилот

...
2023 ще е 11-ят сезон на Люис Хамилтън като пилот
Коментари Харесай

Как Хамилтън отново изненада Волф

2023 ще е 11-ят сезон на Люис Хамилтън като водач на Мерцедес, а шефът на отбора Тото Волф разкри, че 7-кратният международен първенец още веднъж е съумял да го изненада и впечатли. Хамилтън има зад тила си 16 години във Формула 1 и на 38 години е вторият по възраст водач в международния шампионат след Фернандо Алонсо.

“Наистина съм впечатлен и сюрпризиран, тъй като Люис е в отбора от към този момент 10 години - изясни Волф. - И всяка година той се завръща за идващия сезон по-зрял, с по-професионално отношение и все по-добре схваща кое е добре за него. Хамилтън е в ужасно разположение на духа и несъмнено е супер решен да се бори още веднъж за купата. ”

Волф разгласи, че се надява, че Мерцедес ще даде през новия сезон на Хамилтън задоволително добър автомобил, с който той да се върне в челото.
 В Ред Бул се усъмниха в темпото на Мерцедес В Ред Бул се усъмниха в темпото на Мерцедес
“Пилот, който има упоритостта и опциите да печели надпревари и трофеи, би трябвало да разполага с автомобил, с който да реализира тези цели - изясни шефът на Мерцедес. - Това е нашата цел - да побеждаваме, това е смисълът на съществуването ни. ”
 Колко тъкмо е преимуществото на Ред Бул? Колко тъкмо е преимуществото на Ред Бул?
Сезон 2023 във Формула 1 започва този уикенд с Гран При на Бахрейн на пистата “Сахир ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР