2022-ра е годината на Водния Тигър според източния хороскоп и

...
2022-ра е годината на Водния Тигър според източния хороскоп и
Коментари Харесай

Какво ще донесе годината на Черния Воден Тигър на всяка ЗОДИ...

2022-ра е годината на Водния Тигър съгласно източния хороскоп и съгласно астролозите не би трябвало да реагирате прекомерно бурно на проблемите и да не ги взимате във вътрешността. Необходимо е да поддържате чист мозъка си във всяка обстановка. Вижте какво ще ви донесе годината на Черния Воден Тигър съгласно зодията ви:

ОВЕН
За Овен идната 2022 година ще бъде доста удобна, тъй като Тигърът също съставлява стихията на Огъня. Горещите хора от този знак би трябвало да работят умно и премислено. Не бива да се карате с близки и да провокирате другите към спорове. Тигърът ще помогне на представителите на този знак да обуздаят страстите си и да намерят сродна душа. Също по този начин през тези дванадесет месеца Овните би трябвало да се отърват от навиците, които лишават от щастието им. Това е времето, в което те ще могат да станат по-добри във всяко отношение. Успехът ще бъде с тях още от първите дни на новата година, написа " Монитор ".

ТЕЛЕЦ
Началото на годината би трябвало да бъде пречистващо време за Телеца. Има доста мисли, които би трябвало да бъдат забравени допустимо най-скоро. Тигърът ще помогне на тези хора да преодолеят завистта, гнева, да станат по-продуктивни и по-разумни. Желанието да се учи и развива е това, от което Телецът се нуждае най-вече през 2022 година През пролетта и есента Вселената може да стартира да изпитва хората от този знак за мощ с изкушения. Любовта и финансовите завършения няма да донесат на Телците нищо положително, по тази причина е значимо просто да вършите ежедневните си отговорности, като се пробвате да не бягате от отговорност.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците през 2022 година би трябвало да спрат да бъдат мързеливи и препоръките на астролозите ще им оказват помощ в това. В годината на Тигъра не можете да отлагате нещата за по-късно. Колкото по-скоро Близнаците разрешат проблемите си, толкоз по-добре за тях. Експертите показват, че през новата година триумфът ще бъде на страната на тези Близнаци, които знаят по какъв начин да се приспособяват към събитията. В множеството случаи събитията ще протичат устойчиво и премерено, само че от време на време хората от този знак ще би трябвало да поемат опасности и да работят безкомпромисно, бързо вземайки значими и съдбоносни решения.

РАК
Раците би трябвало да подобрят самочувствието си с всички налични средства. Астролозите предлагат да контролирате страстите си и да не се поддавате на провокациите на другите. Раците би трябвало да бъдат готови за неочаквана смяна на проектите. Тигърът не предизвиква спонтанността, по тази причина е най-добре да не ходите на дълги пътувания, без да планирате нищо авансово. Също по този начин не сменяйте работата, без да помислите за нищо. Ако не прибързвате с решенията си, 2022 година ще бъде много удобна за Раците.

ЛЪВ
Годината на Тигъра за Лъвовете ще бъде като глътка пресен въздух. Ритъмът на живота ще се забави леко, само че в това време Лъвовете към момента ще могат да получават дарове от ориста в любовта, бизнеса и работата. Водата не тече под лежащия камък, тъй че хората от този знак би трябвало да останат дейни, като от време на време обръщат внимание на знаците на ориста, които ги предизвестяват, че стоят неподвижно и им липсва шанс. Тигърът ще даде на Лъва устойчивост, само че преумората към момента може да аргументи съществени вреди. Поради тази причина астролозите предлагат всички хора от този знак да разпределят вярно силите си, както и да се грижат за здравето си.

ДЕВА
Девите би трябвало да останат дейни и да бъдат почтени със себе си и близките. Астролозите имат вяра, че през 2022 година хората от този знак ще имат шанс във всички сфери на живота. Както в любовта, по този начин и в работата, годината на Водния Тигър ще изисква нараснала възвръщаемост от Девите, тъй че ще се изисква повече сила и мощ от нормално. През тези дванадесет месеца е належащо да останете в добра форма, с цел да попълните в точния момент енергийните си ресурси. Астролозите поучават Девите да не не помнят за почивката и релаксацията.

ВЕЗНИ
Животът на Везните ще се промени към по-добро. Най-вероятно пред тези хора ще се отворят нови благоприятни условия в любовта и във финансовата сфера. Също по този начин може да бъде потребно да се свържат с стимулирани, радостни и оптимистични хора. Те ще зареждат Везните с невероятна мощност, която може елементарно да се употребява във всяка посока. Тигърът не търпи неистини и хитрости, по тази причина е по-добре Везните да реализират задачите си почтено.

СКОРПИОН
За да създадат скок напред при започване на годината, Скорпионите би трябвало да създадат силата вкъщи позитивна. Тази година е идеална за търсене на обич и подсилване на съществуващите връзки. През 2022 година способността да се грижат за околните си излиза преди всичко за Скорпионите. Трябва да подкрепите своята сродна душа и родственици в сложни обстановки. Тигърът може строго да накаже тези, които се пробват да заблудят или предадат колегата си. Енергията на Водния Тигър настройва Скорпионите за увереност, само че несъразмерната упоритост може да им донесе проблеми – както в любовта, по този начин и в работата.

СТРЕЛЕЦ
2022 година ще бъде изпълнена с сантиментални завършения за Стрелеца. Мимолетна връзка ще увеличи самочувствието им, само че в случай че желаят да имат дълготрайна връзка, ще би трябвало да обмислят деликатно избора си на сътрудници, с цел да не сбъркат. Способността да се вършат взаимни отстъпки ще направи Стрелеца доста сполучлив. Още по-важно е тези хора да останат нащрек от самото начало.

КОЗИРОГ
Началото на годината ще бъде доста удобно време. Тигърът ще даде опция на Козирозите да погледнат в бъдещето, да получат отговори на въпросите си. През 2022 година хората от този знак може ненадейно да изгубят интерес към нормалните си каузи, работа и занимания. Това ще бъде сигнал, че е пристигнал моментът да измененията нещо. Козирозите не харесват новостите, само че тазгодишният амулет съгласно китайския хороскоп диктува свои лични правила. Астролозите поучават хората от този знак да се стремят към смяна.

ВОДОЛЕЙ
Тигърът ще помогне на Водолея да извърши всичките си фантазии. Това е доста позитивна година, в която хората от тази зодия ще имат шанс във всички сфери от живота. Трябва да пресъздавате желанията си и да се борите с безпокойството си. Водолеите не би трябвало да се опасяват от компликации и тествания. Това е тяхното време, в което да излязат на сцената. Още от първите дни на годината те могат да бъдат осенени от огромно ентусиазъм и предпочитание да трансформират живота си – това е въздействието на Тигъра.

РИБИ
Както знаете, преместването, пътуването и смяната на обкръжението са потребни за силата на индивида. През 2022 година Рибите могат безвредно да се реалокират в нова къща или апартамент, да трансформират мястото си на работа. Те ще могат да намерят нови занимания, а някои даже ще могат да си обезпечат доходи от заниманието си. В началото и в края на това лято Рибите ще бъдат победени от вътрешна тревога. Това ще бъде краткотрайна уязвимост, с която те ще могат да се оправят. В края на 2022 година астролозите поучават да не вършиме огромни покупки. През цялата година хората от този знак ще бъдат в епицентъра на събитията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР