2022 г. си отива, а това по традиция означава, че

...
2022 г. си отива, а това по традиция означава, че
Коментари Харесай

Риалитита, подкасти и цял филм: Това са топ влогърските БГ събития за 2022 г.

2022 година си отива, а това по традиция значи, че е време да се обърнем обратно, с цел да си напомним какво се случи през последните 12 месеца. И защото в YouTube няма Rewind от няколко години, ние ви припомняме най-значимото от видео платформата за 2022 година и то, говорейки за родните влогъри!

Къщата на инфлуенсърите

Няма по какъв начин да не стартираме точно с този план. Зад него застанаха Павел Колев и Ицака, а под един покрив събраха повече от забавни имена - Виктория Капитонова, Ева, Стела и Сандев, Крис Ненков, Йоанна Петрова, Tattstoner, Николас и кой ли още не. Уеб риалитито впечатли с невероятния интерес, който притегли към себе си. То откровено развълнува хората, а мненията под всеки от близо 40-те епизода бяха стотици!

Виж още: Най-добрите сериали на 2022 година! „ Домът на дракона “, „ Уенсдей “ и други

Годината на подкаста 

Знаете по какъв начин е у нас - модерните неща идват със забавяне. Така се случи и с подкастите, които безусловно заливат родния YouTube. Тук обаче си коства да споменем този на Ивка Бейбе, който в действителност раждаше вести. Също и диалога на Мъци с Емили Тротинетката и Тихомир Рангелов. Но отвън тези два акцента няма по какъв начин да не признаем, че и в това настигнахме света - имаме си подкасти за безусловно всичко към този момент. 

Бай Иван 2

В страната на злобарите каналът " Светът на Ванката " роди втори филм - същински, пълнометражен, логичен... а, бе, филм! Нещо повече - продължението на " Бай Иван " събра и рекорден интерес по кината. Дали новата година ще ни донесе " Бай Иван 3 "? Предстои да разберем!

Личният живот на youtube-ърите

През 2022 година огромните вести родните youtube-ъри съобщаваха в каналите си в платформата. Така беше с признанието за половата ориентировка на Емил Конрад - нещо, което някак си се случи апропо. Чухме признанията за мастурбацията на Дани Петканов, гледахме и фрагменти от сватбата на Антоанет Попова. 

Виж още: BG звездите и cancel културата! Кои родни звезди се изложиха крепко през годината 

Новата генерация влогъри

Нови-нови, какъв брой да са нови?! Е, като влогъри са, само че като инфлуенсъри - не напълно. Тук имаме поради възродените канали на някои от участниците в " София Ден и Нощ " като Бояна Генова и Елизабет Фейм, както и този на Александра Богданска. Последният в действителност пожъна триумф, а би трябвало да признаем, че моделката и много бързо се научи на това какво се гледа в YouTube. В платформата дебютираха и някои от участниците в " Игри на волята ", като най-амбициозен е каналът на Мирослава.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР