2022 г. е годината на Райън Мърфи. И сериалът за

...
2022 г. е годината на Райън Мърфи. И сериалът за
Коментари Харесай

Netflix ще прави продължения на два от най-хитовите си сериалa

2022 година е годината на Райън Мърфи. И сериалът за Джефри Дамър, и The Watcher се увенчаха с впечатляващ триумф, а от Netflix оповестиха, че поредицата Monster (чийто първи сезон беше отдаден точно на Дамър) ще има два нови сезона. Продължение ще има и The Watcher.

Сериалът за Джефри Дамър се трансформира вторият най-гледан англоезичен в Netflix и третият като цяло. Пред него са единствено Squid Game и Sttranger Things 4. А това по всички нови правила значи единствено едно - време е за продължения!

От това, което се знае, разбираме, че Monster ще се трансформира в антология. За момента не се знае чии истории ще проследят новите сезони.

Още повече пък са въпросителните към втория сезон на The Watcher. Първият " стъпваше " на действителната история на семейство, заплашвано с писма от незнаен човек. Цялата история беше завършена още в първия сезон, тъй че следва да разберем какво е намислил Мърфи.

Райън Мърфи стои зад триумфите на American Horror Story, American Horror Stories, American Crime Story, American Love Story, 911. През 2018 година той подписва контракт с Netflix на стойност 300 млн. $, само че огромният триумф по този начин и не идва. Досега. 

Мърфи беше обект на съществени рецензии поради сериала за Джефри Дамър. Там история за серийния палач беше пречупена през действителни събития от персоналния му живот, които влияеха на публиката и съгласно близки на жертвата обликът му е бил много омекотен. Критики пристигнаха и от LGBTQ общността, защото сериалът беше обозначен като LGBTQ шоу в платформата - нещо, което Netflix заличи още преди време, написа каналът Vbox7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР