2021 година наближава с пълна сила. И въпреки, че от

...
2021 година наближава с пълна сила. И въпреки, че от
Коментари Харесай

Двата най-актуални цвята за 2021 г. са… СНИМКИ

2021 година наближава с цялостна мощ. И макар, че от 2020 година остава още време доста от нас са насочили мислите си точно към задаващата се нова година. Всеки от нас желае да му се случи единствено най-хубавото през 2021 година и да бъде поп-добра версия на самия себе си.

Мнозина си дават обещание, че през новата годна ще наподобяват по-добре и ще се грижат повече за себе си. Други пък се кълнат във всичко свято, че ще съблюдават всички настоящи фешън трендове единствено и единствено, с цел да наподобяват добре.

Именно за тях преди време от споделиха, както

Преди дни от институтът Pantone разгласи двата съществени цвята на 2021 година. Експертите са безапелационни, че тези цветове ще са на всички места към нас – освен в стилните продукти, само че и измежду архитектурните решения.

Pantone избира главния цвят на годината от 2000 година насам. Това е едвам вторият път, когато два нюанса са определени за цвят на годината: първият път това се случи през 2016 година, когато на власт бяха синьото и розовото.

За избора на Pantone за цветове на идната година съветският стилист Влад Лисовец възрази и осъди грубо двата цвята, които бяха оповестени за най-актуални през 2021 година Той от своя страната предложи други два цвята.


Стилистът Влад Лисовец
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР