2021 г. е и някои връзки траят по-малко от една

...
2021 г. е и някои връзки траят по-малко от една
Коментари Харесай

Да си на върха на славата и имаш хармонична връзка? Как го прави Михаела Маринова?

2021 година е и някои връзки траят по-малко от една диета време. Това важи с цялостна мощ за звездните такива, а даже и по-често. 

Именно в тази конюнктура няма по какъв начин да не ни впечатли историята на една от най-популярните звездни двойки у нас - Михаела Маринова и Александър Дюлгеров. Двамата са дружно от дълго време, даже са си купили общо жилище. Но по какъв начин съумяват макар известността, работата и всички останали условия да запазят хармонията във връзката си?

Виж още: БГ хубавици, които още нямат и 25, само че са към този момент млади майки 

" Всичко потегля от нас двамата като образование, като полезности, като всичко, което като че ли стартира да изчезва у хората. И тези обществени мрежи стартират да стават като едно пространство, в което всички показват единствено отрицателното. А с Алекс, почтено казано, не сме и бягали доста от това, да сме се пазили, да сме странили. Просто сме такива хора, на които е мъчно да лепнеш етикет на неприятни, на гадни, на елементарни ", разкрива тя в изявление за " Труд ". Михаела добавя, че макар нежната си възраст, ѝ се е случвало да бъде опетнена във връзка, да бъде неверно разбрана и е извънредно щастлива, че с Дюлгеров това не се случва.

Виж още: Камелия в своя отбрана: Промяната е за смелите! Певицата с неповторима облага за домакински релакс 

" И двамата сме огромни романтици. И това е едно от нещата, които ни свързват. И Александър доста обича да изненадва, и аз доста обичам да сюрпризирам ", добавя още тя. 

Виж още: Затрупана от работа, само че откри време за това: Лидия сподели секси извивки в къси панталонки 

Михаела Маринова показа и за едно ненадейно другарство, което е спечелила около присъединяване си в " Като две капки вода " - това с Азис. " зис е просто нечовечен. Аз в никакъв случай не съм вярвала, че този човек може да бъде толкоз земен, толкоз същински. Това беше индивидът, с който аз се заобичах. Обичта ни е взаимна ", споделя тя.

Изображение: https://www.instagram.com/mixaelamarinova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР