2020 г. бе изключително тежка година, но въпреки това пожарникарите

...
2020 г. бе изключително тежка година, но въпреки това пожарникарите
Коментари Харесай

Комисар Николай Вълчев стана пожарникар на годината

2020 година бе извънредно тежка година, само че все пак пожарникарите демонстрираха, че могат да извършват най-тежките задания - да се грижат за живота, здравето и имуществото на хората. С тези думи вътрешният министър Христо Терзийски поздрави наградените пожарникари.

" Вие показахте професионализъм и при превъзмогване на следствията от пандемията от здравната рецесия. Аз съм извънредно удовлетворен , че при съревнованието в колективите в Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " притежател на наградата пожарникар на годината е комисарят Николай Вълчев, защото персонално можех да се убедя от мястото на работата на неговия екип за потушаване на пожарите, които опазиха живота, здравето и имуществото в неговия район ", безапелационен бе Терзийски.

Той изясни, че екипът на комисар Вълчев съдействал за това да не се позволен местопроизшествия .

Награждаването бе на формалната гала в двора на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". Отличието " Пожарникар на годината " за 2020 година получи комисар Николай Вълчев, шеф на регионалната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Хасково.

В словото си комисар Вълчев съобщи, че над 100 дни от поверената му регионална дирекция са бушували тежки пожари и благодари на сътрудниците си за работата по преодоляването им .

" За мен и за районната дирекция, която управлявам , нашата специалност е една от най-екипните специалности в света, без значение дали става въпрос за самия екип, за военна работа, за дирекция или за цялата национална пожарна работа " , сподели още комисар Вълчев. Наградата, която получава Регионалната дирекция е оценка за добре свършената работа поради недопускането на жертви и нарушавания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР