2020 е различна. Година, в която един непознат вирус промени

...
2020 е различна. Година, в която един непознат вирус промени
Коментари Харесай

Големите икономически и политически промени в света – акцент в четвъртото онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria

2020 е друга. Година, в която един чужд вирус промени света. Кои са най-големите промени в световната стопанска система и политика – отговор на този въпрос ще даде четвъртото от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, което ще се организира на 5 ноември, от 14:30 часа. Студиото може да наблюдавате онлайн на, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в обществените мрежи.

За икономическата и политическата смяна в света ще приказва Даниел Грос, шеф на Центъра за европейски политически проучвания (CEPS). В четвъртото от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria той ще разяснява политиката на централните банки, световна стопанска система след изборите в Съединени американски щати и още забавни тематики.

Даниел е и консултант в Европейския парламент, бил член на Консултативния теоретичен съвет на Европейския съвет за систематичен риск. Работил в МВФ и в Европейската комисия като стопански консултант на комитета Delors, създал проектите за еврото. Даниел Грос е бил член на консултативни органи на високо равнище към френското и белгийското държавно управление и е давал препоръки на доста централни банки и държавни управления, в това число Гърция, Обединеното кралство и Съединени американски щати, на най-високо политическо равнище.

Модератор на онлайн изданието ще бъде Вероника Денизаова, публицист от Bloomberg TV Bulgaria. За да следите всичко настоящо към конференцията, може да се регистрирате гратис на.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР