2020 е отменена заради пандемията от , което изключително много

...
2020 е отменена заради пандемията от , което изключително много
Коментари Харесай

25 идеи какво да правите по време на изолация

2020 е " анулирана " поради пандемията от, което извънредно доста ни натъжава. Препоръчва се да си стоим у дома, с цел да се ограничи разпространяването на болестта. Поради тази причина заведенията за хранене, културните събития и срещите с обичаните ни другари са временено неразрешени. И защото сме сигурни, че въпросът " Какво да върша в този момент? " все по-честно изниква в съзнанието ви, имаме няколко оферти по какъв начин да се спасите от скуката. Ето 25 неща, които може да вършиме, когато сте изолирани в дома си.

1. Подредете полиците с книги . Наредете ги по създател, род или по метод, който ви харесва - по цвят, да вземем за пример.
2. Тествайте всички писалки, които имате. Познато ли ви е - почвате да пишете и химикалката не работи... Това в никакъв случай повече няма да ви се случи.
3. Пренаредете хола си (или друга стая). Ако от дълго време желаете да извършите смяна в дома си, в този момент е иделният миг. Разместете мебелите, изхвърлете неща, които към този момент не ви харесват, купете нови онлайн.
4. Пренареждане на дрешника. Извадете всичките си облекла и аксесоари, разделете се с тези, които от дълго време не носите/харесвате, след което подрете останалите. И не изхвърляйте тези, които са в положително положение - откакто свърши пандемията, може да ги дарите.
5. Подпредете гаража/мазето/тавана. Обикновено там слагаме всичко, на което не можем да намерим място у дома. Еми в този момент е моментът да вкарате ред, тъй като сигурно има неща, за които сте не запомнили, че са там.
6. Отделете време на кухнята си . Напоследък сигурно прекарвате доста време в нея, по тази причина е добре да я подредите. Изчистете шкафовете, изхвърлете ненужното, организирайте подправките. И несъмнено - сгответе нещо обичано.


7. Четете. Най-вероятно имате книги, които от дълго време чакат своя ред, по тази причина спрете да отлагате, тъй като в този момент имате задоволително време.
8. Създайте Instagram профил на домашния си любим . И го напълнете с негови сладки и занимателни снимки/клипчета.
9. Мечтайте къде ще пътувате. Направете си лист с местата, които наложително желаете да посетите, когато всичко това свърши.
10. Направете си кино маратон. Изберете обичаната си кино поредност, вземете си нещо вкусно за ядене и просто натиснете play.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР