2019-та година вече е минало. Тя изтече безвъзвратно, като ни

...
2019-та година вече е минало. Тя изтече безвъзвратно, като ни
Коментари Харесай

Феноменът Божидар Караджов с уникални прогнози пред БЛИЦ за България и света през 2020 г.

2019-та година към този момент е минало. Тя изтече окончателно, като ни остави спомен за нейните позитивни и негативни вести. А в първите дни на 2020 година гледаме с вяра и очакване какво ни готви бъдещето. Дали идващите към този момент по-малко от 366 дни ще ни донесат здраве, триумф и благополучие, или ще би трябвало да преживеем отчаяние, икономическа рецесия и естествени бедствия. Отговор на тези въпроси търсим от Божидар Караджов. Той направи особено за БЛИЦ прогнозата си за 2020-та година. Ето какво ни описа:

- Здравейте, господин Караджов! Вашата заложба ви прави един от най-известните хора в България. Кажете каква година ни чака?

- На първо място предизвестявам, че може птичи грип да връхлети страната ни през 2020 година. По границите ни би трябвало да се завиши контролът, поради заплаха и от морбили, импортирани от туристи от Чехия, Гърция, Англия.

- Като начало това са неприятни вести, няма ли да ни зарадвате с нещо положително?

- Моята заложба е да предизвестявам. Все отново годината няма да е неприятна. В международен проект настава икономическа рецесия, само че положителната вест за България е, че тя ще пристигна чак през 2021 година, тъй че ще има време хората да се приготвят. За страдание "Фолксваген " няма да пристигна в България.

Цените на парцелите доближиха своя пик, което ще спука балона след юни месец.

През 2020 година ще има два тежки пътни произшествия в района на Ловеч с голям брой жертви. Въпреки това положителната вест е, че ще понижава гибелта по пътищата.

Положителното за тази година също е, че икономическият напредък на страната ни ще е 2,8 - 3,2%, а растежът в осведомителните технологии ще е 8%.

Два арктически интервали ще сковат страната. Първият е през февруари. В Пернишко ще има два местни наводнения, макар безводието сега. В Кърджалийско също има заплаха от наводнения.

- Да се прехвърлим на политическата сцена. Преди години предрекохте, че Слави Трифонов ще сътвори партиен план, само че по-късно го обявихте за политически мъртвец. Какво имахте поради?

- През 2018 година щеше да е водеща политическа партия, само че съответно след идващите избори, ще е патерица на ръководещите, като ще е четвъртата по величина мощ в Народното събрание.

- Нови политически играчи ще има ли?

- До 5 години собствен план ще осъществят Иван Христов и Андрей Арнаудов и то ще е сполучлив.

- Каква ще е годината в политически проект?

- Предсрочни избори са заложени кармично. Но дотогава Борисов ще смени двама министри. Вътрешното разединение в Българска социалистическа партия ще продължи. На идващите избори в Народното събрание ще влязат ГЕРБ, Българска социалистическа партия, партията на Слави Трифонов, Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация.

Два кмета ще бъдат наложително отстранени. Добрата вест е, че от ден на ден българи ще се извърнат към духовните, човешки, божествени полезности.

- Коментирахте в обществените мрежи, че Мая Манолова ще завоюва, само че това не се случи.

- Приемете, че съм сбъркал. По-добре плебей на народа, в сравнение с прислужник на властта.

- Носят се клюки, че сте съветник на един от огромните британски футболни клубове?

- Не е правилно!

- В международен проект каква ще е 2020 година?

- Както споделих, през втората половина на годината стопанската система ще стартира да изпада в криза. През този интервал ще се засилят религиозните спорове в Западна Европа, както и в арабския свят, Турция и Гърция. Германия, Швеция, Белгия са застрашени от самоубийствени атентати.

Има заплаха от разпалване на нова Студена война сред Съединени американски щати и Русия. Конфликтът в Сирия ще затихне.

Брекзит ще остане единствено за Англия. Ще се стартира разединение и с Шотландия. Ще има огромни промени в Обединеното кралство. Борис Джонсън няма да изкара цялостен мандат.

Отношенията сред Русия и Украйна ще се стабилизират в позитивна посока.

Австрия през тази година ще се опълчи на политиката на Европейски Съюз.

Пакетът Макрон ще бъде изменен в околните 6 месеца с улеснителен режим по отношение на страните от Балканите.

- Какво ще се случи в връзките сред Съединени американски щати и Иран? Ще има ли война?
- Конфликтът сред Иран и Съединени американски щати ще бъде заметен под килима без доста, доста пояснения. Дори в границите на няколко месеца ще се организира невиждана в последните десетилетия среща в символ на мира сред двете страни.

- А от какви естествени катаклизми да се плашим през идните дни?

- Два вулкана ще изригнат през годината. Поредица от трусове ще има в Перу. В Северна Америка ще има наводнения, както и в Турция.
Глад ще удари Индия.

Цанка ДОНКОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР