200 кг амфетамин е иззет по време на спецакция на

...
200 кг амфетамин е иззет по време на спецакция на
Коментари Харесай

4-ма задържани за 200 кг амфетамини, продавали дрогата в Надежда и Люлин

200 кг амфетамин е конфискуван по време на спецакция на ГДБОП и Специализираната прокуратура против група за разпространяване на опиати в столицата. Неутрализирана е незаконна група. Задържани са четирима души. Те са известни на службите, стана ясно на брифинг на Специализираната прокуратура и ГДБОП.

 Иззеха 200 кг амфетамин при спецоперация в София (снимки) Виж още

В хода на акцията, за която по-рано през днешния ден заяви основният прокурор Иван Гешев, са осъществявани претърсвания и изземвания. При претърсванията са конфискувани към 250 кг. наркотични субстанции, които са главно амфетамини. Намерени са в парцел на един от арестуваните, който се намира в село в Софийска област. Намерени са също 25 кг. амфетамини във формата на таблетки, подготвени за разпространяване на дребно.

В едно от арестуваните лица са открити 1 кг наркотични субстанции, разпределени в пакети в джобовете на връхна дреха. Друго от лицата е арестувано сега на продажба на 6 хиляди броя таблетки амфетамини. Пазарната стойност на арестуваните опиати е над милион и половина.

Дилърите са работили най-вече в " Надежда " и " Люлин ".

От прокуратурата предизвестиха, че за жалост разпространяването на наркотични субстанции измежду нашите подрастващи е всеобщо. Разпространява се най-вече така наречен синтетична дрога. Тази дрога води до психози и психологични разстройства на децата, предизвестиха от прокуратурата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР