20 студенти и ученици от различни специалности, отличили се с

...
20 студенти и ученици от различни специалности, отличили се с
Коментари Харесай

20 студенти и ученици с отличително представяне в А1 Лятна академия

20 студенти и възпитаници от разнообразни специалности, отличили се с ослепително показване в разнообразни просветителни начинания през годината, се причислиха през днешния ден към екипа на А1.

Като участници в А1 Лятна академия те ще имат опция да работят по разнородни, основни за компанията планове, под управлението на наставник в посоки „ ИТ и цифрова промяна “, „ Мрежа и услуги “, „ Маркетинг “, „ Финанси “, „ Корпоративни продажби “ и „ Човешки запаси “.

За да вземат участие в програмата, студентите демонстрираха освен отлична теоретична подготовка по време на редица партньорски начинания през миналата година, измежду които и А1 Бизнес академия с УНСС, само че и демонстрираха интерес и мотивация за професионално развиване.

Това е четвъртото издание на Лятната академия на А1, която започва за първи път през 2019 година и в която досега са взели участие над 40 надарени младежи.

Миглена Узунова-Цекова, старши шеф „ Човешки запаси “ и член на Лидерския екип на А1 България, разяснява: „ Подкрепата от страна на едни от най-утвърдените експерти в своята област, които се включиха като ментори в Лятната академия, е отлична опция за младежите при започване на професионалния им път.

Приветствам ентусиазма и любознателността на всеки от участниците и поисквам през идващите три месеца освен да ревизират на процедура знанията, получени по време на образованието си, само че и да употребяват опцията да основават нови умения за работа в корпоративна среда. “



Участниците тази година са представители на Факултета по математика и информатика на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ (ФМИ), Техническия университет – София, Университета за национално и международно стопанство (УНСС), Технологичното учебно заведение „ Електронни системи “ (ТУЕС), и европейски висши учебни заведения.

Младите хора с техническа устременост ще се причислят към направление „ Информационни технологии и цифрова промяна “ и ще получават на практика познания и умения в областта на провизирането на разнообразни IT системи. Те ще работят по дизайн, разработка, мониторинг и приготовление на документи.

Студентите с интерес към „ Мрежа и услуги “ ще работят по планове за основаване на нови weathermap страници и следене на мрежовите устройства и потреблението на цялостния им потенциал. За студентите с ползи в областта на маркетинга ще бъде потребно да вземат участие в основаването и реализирането на тактики за цифров маркетинг за бизнес клиенти на А1.

Изучаващите стопански специалности, които са част от направление „ Финанси “, ще имат опция да работят по обмисляне и правене на съпоставения на разнообразни видове софтуерни услуги, а в направление „ Корпоративни продажби “ - да се срещнат на процедура с процесите за култивиране на информация за евентуални клиенти благодарение на съвременни софтуерни принадлежности.

Участниците от Лятната академия, които ще получават на практика познания в направление „ Човешки запаси “, ще способстват за организацията на начинания и юношески стратегии и позициониране на работодателската марка на А1.

В продължение на трите месеца, в които се организира Лятната академия на А1, студентите ще получават месечно заплащане за труда си, ще могат да се възползват от служебна SIM карта и мобилен телефон, както и от голям брой други обществени придобивки.

През интервала на програмата участниците ще преминат редица профилирани образования за механически знания и обществени умения. Младежите ще имат опция да се включат и в доброволческа самодейност. След привършване на академията 90% от участниците в предходните три издания се причислиха към екипа на А1 за непрекъснато.

Лятната академия е част от редица юношески начинания, които А1 развива през годините, измежду които са партньорства с водещи университети, целогодишна стажантска стратегия и др.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР