20 май 1873 г. дънковите панталони са пуснати за продажба

...
20 май 1873 г. дънковите панталони са пуснати за продажба
Коментари Харесай

Какви дънки ще носят модни жени през 2022 година

20 май 1873 година дънковите панталони са пуснати за продажба първи път. Оттогава са минали повече от 145 години, а дънките към момента са известни заради своята еластичност, деловитост и висока устойчивост.

Модните стилове се трансформират и единствено един жанр остава неизменен – ​​това са дънки с прави крайници (прави дънки), които са настоящи както в мъжката, по този начин и в дамската мода. Те се смятат за неизменимата основа на всеки дрешник и точно те могат да се носят от дами на всяка възраст.

2022 година към този момент е пристигнала и е време да проучим главните фешън трендове на тази година, от които чакаме единствено позитивни страсти.

Тренд 1 – висока талия

Дънки с висока талия (High Rise Jeans). В тази категория може да включва съвсем цялото многообразие от стилове от „ дънки на мама “ до джогинг.

Тренд 2 – ниска талия

Последните фешън ревюта ни дадоха да се разбере, че модата за занижената линия се завръща, само че се връща в малко изменена форма. Ако не можете да се похвалите със същите идеални форми като Бела Хадид, тогава даже не трябва да се пробвате да носите дънки с ниска талия.

Тренд 3 – пачуърк

Стил, който непроменяемо участва на фешън ревюта – обичаната пачуърк „ трансформира “ дънките в доста любопитни модели с вложки от разнообразни тъкани, бродерии, кръпки, ресни и даже дантели. Любителите на стилове гръндж и бохо могат да се радват – времето им е пристигнало.

Тренд 4 – с колан

Със сигурност любознателните фешън дами към този момент са забелязали, че стилните блогъри са почнали да връзват панталони и дънки благодарение на специфични каишки, като по този метод се концентрират върху глезените. Това може да стане както със специфични колани, по този начин и с елементарни връзки.

Тренд 5 – банани

Те появяват в Съединени американски щати през 40-те години. Панталоните и по-късно дънките станаха мегапопулярни измежду свободолюбивите жители на Америка, носеха ги както елементарни хора, по този начин и известни персони. Стилът беше пропуснат, само че се върна още веднъж и към този момент, с цел да остане с нас дълго време. Банановите дънки е добър модел за високи дами.

Тренд 6 – клеш

Дънки-клеш бяха доста известни през 60-те години в Съединени американски щати, по време на разцвета на хипи. Дънки-клеш от време на време се появяват на стилните сцени в разнообразни тълкования от изтънчено елегантни модели до извънредно необятни.

Тренд 7 – необятни дънки

Широките панталони и дънки постоянно са известни и те намират своите фенове когато и да е на годината. Те могат да бъдат съкратени (кюлоти), прави, расклешени или допустимо най-широки. Всеки модел е подобаващ за избран вид фигура.

Тренд 8 – карго

Първоначално дънките и карго панталоните се смятаха за профилирано мъжко облекло (изобилието от джобове приказва единствено за себе си), само че в този момент този модел е известен в всекидневието. Удобните, свободните модели отиват както на мъже, по този начин и на дами. Популярни са моделите в жанр „ милитари “.

Тренд 9 – paperbag

Буквално, paperbag се превежда (eng) като „ хартиена торба. Дънките paperbag нормално имат висока талия и се назовават ​​ paperbag waist („ талия с хартиени торби “). Този модел акцентира тънката талия, тъй че не всички дами могат да ги носят.

Тренд 10 – цветни дънки

През пролетта и лятото на 2022 година се предлага да се носят дънки, които се разграничават от общоприетите, било то по фон, жанр, цвят. Ахроматичните нюанси (бяло, сиво, черно) и цялата хроматична (цветна) гама са на мода. Цветните дънки наподобяват доста извънредно и стилно.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР