20-годишна жена от монтанското село Медковец почина при зверската катастрофа

...
20-годишна жена от монтанското село Медковец почина при зверската катастрофа
Коментари Харесай

Кошмар! 20-годишно момиче почина при зверска касапница край Враца

20-годишна жена от монтанското село Медковец умря при зверската злополука на обхода на град Враца. Пътният случай, в който са взели участие ТИР и БМВ, стана към 17 часа в петък. Камионът е пътувал в посока Ботевград, когато идващата отсреща кола се завъртяла на мокрия път и се блъснала челно в него. В немския автомобил са пътували момче и момиче на към 25 години.





Лекарите в незабавния център са създали всичко допустимо, с цел да спасят момичето, само че многото контузии били несъвместими с живота, написа BulNews.bg.



Продължава борбата за живота на 21-годишния водач от Враца, който е управлявал лекия автомобил БМВ. Първоначалната информация беше за получени контузии единствено в долните му крака, само че спомагателните проучвания са посочили още куп тежки контузии.



Две коли за спешна помощ, пожарни и полиция организираха избавителна интервенция, с цел да извадят двете тела от смачканата кола. Още тогава беше ясно, че момичето е тежко потърпевшо, до момента в който момчето беше извадено в схващане. По неофициална информация младото момче не е имало брошура.





Шофьорът на камиона описа, че лекият автомобил е излязъл с огромна скорост от завоя и евентуално поради ненадейно натиснати спирачки той се завъртял на пътя. Тираджията видял отдалеко летящото против него БМВ и съвсем съумял да спре настрана от пътя, само че все пак последвал нечовечен преден удар.



Часове след тежкия случай дойде профилирана техника, която изтегли смазания ТИР.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР