20-годишна индийка беше отвлечена, изнасилена и убита в британската столица

...
20-годишна индийка беше отвлечена, изнасилена и убита в британската столица
Коментари Харесай

20-годишна жена беше убита, имала връзка с арабин

20-годишна индийка беше отвлечена, изнасилена и убита в английската столица Лондон, заяви „ Индипендънт “. Двама души са арестувани.

Селин Дохран от индийско мюсюлманско семейство е родена на Острова и е отраснала в южната част на Лондон. Според службите е била убита, тъй като имала връзка с арабин.

Прокуратурата разгласи, че 33-годишният Муджахид Аршид е задържан и упрекнат в бруталното ликвидиране. Задържан е още един мъж. Властите водят следствие каква връзка са имали с младата жена.

Първоначалната информация демонстрира, че е осъществено „ ликвидиране на достойнството “, тъй като Селин Дохран имала връзка с арабин. Друга жена също е била отвлечена и насилена, само че съумяла да се измъкне от вкъщи на нападателите. Тя подала сигнал в полицията.

Семейството на убитото момиче е съкрушено. Нейните близки споделят, че е била извънредно надарена госпожица, която е имала ярко бъдеще. През последните години се е занимавала с гримьорство.

Селин Дохран е имала доста почитатели в обществените мрежи и е давала козметични препоръки. Разследването по случая тече, а на арестуваните са им повдигнати обвинявания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР