20-годишен мъж се призна за виновен в убийството на брат

...
20-годишен мъж се призна за виновен в убийството на брат
Коментари Харесай

Психичното здраве е “изиграло роля“: 20-годишен се призна за виновен за убийството на брат си

20-годишен мъж се призна за отговорен в убийството на брат си в Южен Уелс. Тайлър Линдли призна, че е умъртвил 22-годишния си брат Камерън Линдли в къща в Трефорис, покрай Аманфорд в Кармартеншър, на 8 септември предходната година, съобщи Sky News.

Той се яви пред кралския съд на Суонзи в четвъртък посредством видеовръзка, с цел да се признае за отговорен. Преди това той се призна за отговорен в непредумишлено ликвидиране, само че отхвърли да е направил съзнателно ликвидиране.


Снимка на умрелия брат Камерън Линдли. Източник: Twitter

Тайлър Линдли от Цимла, Нийт, в началото е арестуван в пандиза в Суонзи, само че е изместен в психиатрично поделение. Адвокатът на отбраната Игнатиус Хюс споделя, че психиатричните отчети демонстрират, че психологичното здраве на обвинения е “изиграло роля “ в убийството. Съдия Пол Томас споделя пред съда, че „ тук може да има единствено една присъда и това е пожизнен затвор “.

След гибелта на Камерън Линдли фамилията му споделя: „ Съкрушени сме от неочакваната загуба на безценен внук, наследник, брат и чичо. Бихме желали да благодарим на всички за поддръжката им в този ужасяващ миг и почтително молим да ни оставят да скърбим в мир в този миг. “

Тайлър Линдли ще бъде наказан на 6 юни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР