20 години след кончината на принцесата, Ксавие Гурмелон се решава

...
20 години след кончината на принцесата, Ксавие Гурмелон се решава
Коментари Харесай

Мълча Толкова Години! Пожарникарят, Който Пристигна Пръв На Мястото Хвърли Ядрената Бомба: Даяна Оцеля След Катастрофата! Тя Е

20 години след кончината на принцесата, Ксавие Гурмелон се взема решение да проговори и да разкрие най-интересните детайлности към нещастието.

„ Запазих безмълвие толкоз време, тъй като до момента в който бях на работа нямах право да приказвам за случаите, в които съм взел участие. Но ето, че към този момент съм пенсиониран и мога да опиша за това. Отзовахме се на сигнал за злополука и когато пристигнахме, там имаше доста кореспонденти. Не разпознах принцесата, само че когато я извадихме от колата, тя беше в положително общо положение, единствено беше потърпевшо едното й рамо. Нямаше кръв на никое място по нея.

Тя ме попита „ Какво се случи? “, а аз я успокоих, че всичко е наред и ще се погрижат за нея. Малко откакто я преместихме в колата за спешна помощ получи сърдечен арест. Веднага й направих масаж на сърцето и дишане уста в уста. Когато потегли към болничното заведение беше в схващане и очевидно добре. Дишаше обикновено и бях сигурен, че ще се оправи. Много се разстроих, когато умря “, споделя своята история Гурмелон.

Той е безапелационен, че принцесата не е имала забележими следи от пострадвания, само че защото не е доктор, не би могъл да каже, дали не е имало вътрешни контузии, които да й повлияят. Със сигурност обаче е видял принцесата жива и е бил сигурен, че ще живее, преди да научи за гибелта й.

Състоянието на телохранителя й било доста по-тежко, а водачът Анри Пол напряко умрял на място.

След признанията на Ксавие Гурмелон обаче не липсват отзиви, че евентуално принцесата е била убита по разпореждане на английското държавно управление. „ Не може една здрава жена, която са извадили жива от колата, да си отиде просто по този начин. Нещо не е наред в тази история “, считат те.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР