20 дни след жестока катастрофа между лек автомобил БМВ и

...
20 дни след жестока катастрофа между лек автомобил БМВ и
Коментари Харесай

Почина 24-годишната жена, ранена при удар на БМВ в катафалка

20 дни след жестока злополука сред лек автомобил БМВ и катафалка на изхода на Автомагистрала " Тракия ", на платното за включване  в пътя Ветрен-Бургас, издъхна тежко ранената Евдокия от Бургас.

24-годишната жена бе призната в тежко положение в реанимацията на УМБАЛ Бургас на 29 ноември, напомнят от полицията. Въпреки напъните на медиците бургазлийката издъхнала на 20 декември. По непотвърдена информация тя е била бременна.

Тежката злополука стана малко след 15,30 ч. на 29 ноември, когато лек автомобил " БМВ 540 ",  ръководен от 25- годишен мъж от село Черни връх, губи надзор над автомобила по мократа пътнанастилка и блъска спрелия в дясно в ускорителната лента товарен автомобил " Фолксваген Транспортер " - катафалка, ръководен от 21-годишен бургазлия.

От удара пострадаха лидерът на леката колата, който е признат с комоцио в хирургията на УМБАЛ  Бургас,  жена на 23 година, също с комоцио и 24-годишната Евдокия, която се е возила на предната дясна седалка на автомобила. Тя е призната в Реанимация с тежки контузии и заплаха за живота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР