2 супени лъжици суров мед 1 органичен пресен лимон пречистена

...
2 супени лъжици суров мед 1 органичен пресен лимон пречистена
Коментари Харесай

Тя Пи Тази Вкусна Напитка Само С 3 Съставки Една Година– Ефектът Ще Ви Порази!

2 супени лъжици недопечен мед

1 органически свеж лимон

пречистена вода

Сварете вода и я оставете да се охлади малко в една чаша.
Добави свеж сок от половин лимон и разбъркайте със недопечен, биологичен мед.
Пие се директно преди закуска.

Ето и главните неща, които дамата забелязала:

1. През тези 12 месеца тя нямала простуда, грип или храносмилателни проблеми. Имало дни, когато тя се чувствала с понижена сила или с леко главоболие. Въпреки това, през цялата година, тя не се разболяла.

2. Почувствала, че повече няма потребност от кафе заран, наподобява, че тя към този момент нямала потребност от кофеин!

3. Стана утринен вид човек.

4. Кристал направила тази напитка и за фамилията си. Те също изпитали позитивен резултат и дните, в които боледували намалели доста.

Ето и други по-големи изгоди от пиенето всяка заран на топла вода с мед и лимон:

Хранителни субстанции в лимоните. Лимоните са натурален източник на витамин B, витамин С, въглехидрати, магнезий, фосфор и калций. Медът съдържа витамин В, фолиева киселина, витамин С, калций, желязо, магнезий, фосфор и калий.

Храносмилателни качества на лимона. Помага за облекчение на признаците на стомашно разстройство, като киселини в стомаха, оригване и отичане на корема. Медът оказва помощ при производството на слуз в стомаха, което почиства токсините.

Водата с мед и лимон може да облекчи кашлица и възпалено гърло.

Детоксикиращите свойства на лимона оказват помощ за изхвърляне на нежеланите субстанции, частично тъй като той усилва скоростта на уриниране.

Смята се, че медът може да помогне да изгорите непотребните мазнини, а лимонът е с високо наличие на пектин, което оказва помощ в битката с глада. Може също да се пие по една чаша и след вечеря, с цел да се изгарят мазнините.

Лимонът и медът почистват токсините от кръвта, а това оказва помощ да запазите кожата си чиста и свежа от вътрешната страна на открито. Витамин С, който се съдържа в напитката подмладява кожата от вътрешната страна.

Излишно е да споделяме, Кристал Дейвис продължава със утринната си зравословна напитка, както и нейното семейство. Така че за какво не започнете и вие?

Може също по този начин да се опитва със сок от картоф, морков, ябълка и цвекло, защото те имат невероятни изгоди за здравето.

Автор: Beverly Entin

Източник: http://blogs.naturalnews.com/woman-drank-honey-lemon-water-1-year-happened/

biopogled.com
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР