2 май ще бъде обявен за неучебен ден за всички

...
2 май ще бъде обявен за неучебен ден за всички
Коментари Харесай

МОН: 2 май ще е неучебен за цяла България

2 май ще бъде разгласен за неучебен ден за всички учебни заведения в страната. Това заяви министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков.

„ Решението беше взето след разговор с всички заинтригувани страни – наставнически организации, шефове на учебни заведения, синдикати, както и разбор на данните от цялата страна “, изясни министър Цоков.

По думите му доста от кметовете към този момент са издали заповеди за оповестяване на 2 май за неучебен в техните общини. В тези общини има 1414 учебни заведения, в които учат повече от половин милион деца – над 70% от всички възпитаници в страната. За тях втори май към този момент е избран за неучебен ден.

 Васил Терзиев разгласи 2 май за неучебен ден в София - къде още няма да се учи България 5 мин. Васил Терзиев разгласи 2 май за неучебен ден в София - къде още няма да се учи  Васил Терзиев разгласи 2 май за неучебен ден в София - къде още няма да се учи България 5 мин. Васил Терзиев разгласи 2 май за неучебен ден в София - къде още няма да се учи

„ С решението да го обявим за неучебен в цяла България, ще създадем равнопоставеност сред всички възпитаници в страната “, акцентира министър Цоков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР