Изчезналото малко дете е намерено да спи в гората, използвайки кучето си като възглавница, след като е изминало 3 мили боси

...
2-годишно момиченце, което измина босо повече от три мили с
Коментари Харесай

2-годишно момиченце, което измина босо повече от три мили с двете кучета на семейството си, беше открито да спи край гориста пътека в Мичиган, използвайки по-малкото куче като възглавница, съобщиха властите.

Полицаи бяха извикани в къща в провинциален Фейторн, Мичиган, около 20 часа. в сряда, след като малкото дете Теа Чейс се е отклонило от дома, каза лейтенант от полицията в Мичиган Марк Джанунцио пред CNN в петък.

Фейторн е малко градче на около миля източно от границата на Уисконсин в северен Мичиган.

Брук Чейс, майката на Теа, каза, че имала инстинкт да провери дъщеря си, която си играела в двора, и научила, че чичото на малкото дете е казал на Теа да влезе вътре, защото тя е без обувки.

Когато Чейс и нейният зет разбраха, че Теа не е в къщата, тя каза, че започна да крещи. Те търсиха около 20 минути, преди да се обадят на съпруга на Чейс и полицията.

„Когато получим такова обаждане, всичко останало спира“, каза Джанунцио.

Полицията на щата Мичиган отправи искания за дронове, екипи за търсене и спасяване и кучета, докато членове на сплотената общност сформираха своя собствена група за търсене, за да помогнат за откриването на детето, за което се предполагаше, че е някъде в гъсто залесената зона близо до у дома, каза Джанунцио.

Около полунощ, четири часа след като полицията е била уведомена за първи път, семеен приятел, търсещ Теа с високопроходим автомобил, се натъкнал на ротвайлера на семейство Чейс, Бъди, който започнал да лае, когато се приближил, според Чейс.

Теа Чейс седи с кучетата на семейството си. class= Теа Чейс седи с кучетата на семейството си. С любезното съдействие на Брук Чейс

2-годишното дете беше открито малко встрани от пътеката, спящо на земята с глава върху Хартли, английския спрингер на семейството. Когато шофьорът на ATV се опита да се доближи до малкото дете, за да я събуди, по-малкото куче изръмжа, каза Чейс.

„Тя уви тези кучета около пръста си“, каза майката.

 medicaid деца семейства покритие KoldoyChris/Moment RF/Getty Images

Чейс добави, че е била „в мъгла“ за около четирите часа, през които екипите за търсене са търсили дъщеря й. Докато тя остана в дома с по-малкия брат на Теа, полицаи претърсиха къщата няколко пъти и се опитаха да утешат майката.

Когато Теа беше върната у дома на задната част на АТВ-то, детето се кикотеше и казваше: „Здравей, мамо“, каза Чейс.

Външната температура е била около 60 градуса, когато малкото дете е открито. Теа е решена, че е добре след медицински преглед, според Джанунцио.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР