2,7 милиона лева е цената на най-скъпия жилищен имот, който

...
2,7 милиона лева е цената на най-скъпия жилищен имот, който
Коментари Харесай

Лудост: Селска къща край Пловдив удари 2,7 милиона

2,7 милиона лв. е цената на най-скъпия жилищен парцел, който е на тезгяха в Пловдив. Къщата с сходна цена, обаче, не в Стария град или някой различен първокласен квартал под тепетата, а на най-високата точка на село Белащица, написа „ Марица”.

Палатът е с 680 квадрата застроена повърхност на няколко равнища, над 2 декара двор, тенискорт и цялостно първокласно обзавеждане. Имотът търси богат добряк с непотребни 1,4 млн. евро, или близо 2,7 млн. лв..

Тузарското имение разполага още с един двоен и два единични гаража, басейн с размери 10 на 4 метра, който може да основава изкуствени талази. Суперлуксозната къща е снабдена с локално отопление с термопомпа, във всяка стая има и климатична система от най-голям клас, както и съвременна охранителна система с инфрачервени датчици и камери.

Изчисленията демонстрират, че междинната цена на квадрат за сходен вид премиум парцели са главозамайващите 2000 евро.

Втората най-скъпа къща в района също се оказва в Белащица и още веднъж е повече от впечатляващ парцел с 800 кв. метра застроена повърхност, малко над 1 декар двор, вътрешен и външен басейн, сауна и десетки други екстри. Този парцел се намира в новата част на селото и се продава за 750 хиляди евро, или съвсем 1,5 млн. лв.. Най-луксозната къща, която сега се продава в Марково, пък коства близо 600 хиляди евро, или 1,2 млн. лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР