1923 година. 12-годишната Вангелия играе навън със своите братовчедки. Изведнъж небето

...
1923 година. 12-годишната Вангелия играе навън със своите
братовчедки. Изведнъж небето
Коментари Харесай

Пророчествата на Баба Ванга за 2020 година – истина или измислица

1923 година. 12-годишната Вангелия играе на открито със своите братовчедки. Изведнъж небето потъмнява и се извива нечувано мощна стихия. Вятърът завихря огромно торнадо, в резултат на което очите на дребното момиче се изпълват с прахуляк и пясък. Пораженията са толкоз огромни, че невръстната Вангелия напълно изгубва зрението си. Мнозина назовават случилото се орис. Други карма. Скептиците – просто случайност. Но по какъвто и метод да назовем необичайната случка, едно нещо е несъмнено. След като изгубва зрението си момичето изведнъж придобива необикновена заложба – стартира да вижда бъдещето, предишното и настоящето на хората.

Няма да се стопираме на всичките сбъднали се пророчества на Баба Ванга през годините. Няма и по какъв начин да го създадем в един-единствен текст. За тях доста е казано и писано. Ще споменем единствено три от тях:

Баба Ванга предсказва атентата на 11 септември 2001 година в Ню Йорк Сити. През 1989 година Пророчицата споделя: „ Страх, боязън! Двама американски братя падат, изкълвани от птици стоманени. Вълците вият от храста и почтена кръв се пролива като река. ”През същата 89-та година Баба Ванга предсказва и опустошителното цунами в Индонезия, станало факт в края на 2004 година. Третото огромно сбъднало се знамение на Ванга е идването на власт на Барак Обама през 2009 година Пак през 1989 година Пророчицата споделя: „ 44-тият президент на Съединените американски щати ще бъде афро-американец. “ 

Това са единствено дребна част от международните предсказания, които Баба Ванга прави. Едва ли има човек в България, а и в много елементи по света, който да оспорва дарбата й. Наричат я Балканския Нострадамус. Над 85% от пророчествата й след това се сбъдват. Но дано обърнем взор към настоящето и бъдещето. Днес ще разгледаме нещата, които Баба Ванга приживе предсказва за 2020 година и за бъдещето на Земята.

По думите на съветския публицист Сергей Кастарной, близък довереник и другар на Пророчицата от Рупите, тя предсказала приживе, че в два дни през актуалната година – 22.02.2020 и 22.12.2020 (когато се събират по 5 двойки) светът ще бъде изправен пред съществени провокации. Че тези дни ще се окажат повратна точка в човешката история.

„ Ванга въобще не се интересуваше от нумерология, само че поиска да не описвам тези неща, до момента в който не им пристигна времето. Те ще се осъществен в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество “, споделя Кастарной.

Баба Ванга предсказала още, че през 2020 ще възникнат епидемии и е допустимо да избухне война. На първото към този момент станахме очевидци с пандемията, която провокира коронавирусът. За второто към момента се питаме дали и кога ще се случи, надявайки се въпреки всичко да не се сбъдне. Във виденията на Пророчицата съгласно руснака се появяват още катастрофални естествени катаклизми. Огромно цунами, засягащо териториите на Пакистан, Китай, Япония и Индонезия. Както и голям брой трусове в Индия и Япония. 

Опит за нападение над живота на съветския президент Владимир Путин също е предсказано от Ванга и се чака да се случи точно през 2020 година, твърди Кастарной. По думите на Ванга то ще бъде осъществено от вътрешен човек, доближен на Путин.

Ванга споделила още, че през 2020 всеки човек ще види като пред огледало същинската си вътрешна същина. Както и че светът прeз 2020 ще бъде подложен на доста тествания, само че няма да загине. Според сляпата пророчица това ще се случи чак през 5079 година. Не се знае обаче какво ще доведе до края на света –тази толкоз обсъждана от десетилетия тематика.

Докато прави своите разкрития, Сергей Кастарной е обвързван с детектор на лъжата, който демонстрира изрично, че руснакът споделя истината. Че пророчествата на Баба Ванга, които разкрива, са факт, а не някаква измислена негова хрумка. Както и че те в действителност са предсказани точно за 2020 година, макар че близки на Пророчицата уверено настояват, че тя не казвала конкретни дати, а просто говорела за несигурно бъдеще.

От своя страна режисьорът Стилиян Иванов, който е създател на последния биографичен филм за Ванга, изработен до момента в който е още жива (1996 г.), обявява руснака и разкритията му за подправени в свое изявление за „ Тази заран “ по Би Ти Ви. Той изрично декларира, че сходни предсказания не са направени от българската пророчица приживе.

Кой обаче споделя истината оставяме на вас всеки самичък да прецени за себе си. Може би в никакъв случай няма да узнаем с акуратност каква е истината, но е реалност, че част от тези измислени или не пророчества към този момент се сбъднаха през настоящата 2020 година

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР